Lenovo Y510P veya Asus N550JK veya Monster Abra A5

Exsercent

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2014
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monster Abra A5 V1.1.2 mi ? Asus N550JV-CN239H mi ? Lenovo Y510P 59-415881 mi ?
2bin ile 2900 arası bütçem var Monstera 60 gb ssd taktırıp sipariş vermeyi düşünüyorum lakin detaylı bilgi alabilirmiyim ? ısınma hız kullanma rahatlığı ? Monster düşünüyor idim aslında ama sitede oldukça kötüleniyor neden ? ve lenovo asus ve monstera göre alt sınıf mı tercih edilinebilir mi ?
 
Arkadaşımda Monster var. Skype açtığımızda ona mikrofonu kapattırıyoruz fan sesi yüzünden o derece yani. Makine güzel iyi performans veriyor ama dediğim gibi fan sesi çok fazla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Lenovo'da böyle bir şey olabilir mi? Asus'da fan sorunu yada ısınma sorunu olacağını açıkcası düşünmüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GE60 tercih edebilirsin. Ben GE70 kullanıyorum, oyunda değilken sesi duymuyorsun bile. O fiyata SSD bulunan bir GE60 bulabilirsin. Sorduğun modellerde iyi ama bir MSI değil :).
 
Bende laptop bakıyorum bu aralar bu konu hakkında en az şikayet Asus'da var. Çok az yani o da belki bazı eski modeller olabilir.
 
Msi hiç düşünmemiştim peki inceleyebileceğim ve sipariş verebileceğim güvenilir site önerebilir misiniz ? ve gerçekten aldığım bilgisyarı en 3 4 sene boyunca sorunsuz kullanmak istiyorum genel olarak çizim yapacağım ancak oyunu da önemseyen biriyim
 
Vatan satıyor MSI ama çok az çeşit var. Site olarak pcdepo, sadecenotebook bunlara bakabilirsin.
 
MSI fiyat-performans bakımından çok iyi diyebiliriz. GP60 iyi SSD bulunuyor zaten, ekran kartı destek o da aşırı iyi diyemem ama iyi sınıfına girer. Isınma konusunda MSI, oyundayken baya ısnıyor ama çok problem olmaz. Altına bir soğutucu alırsan gayet rahat kullanırsın. Kasa desek zaten çok iyi. Kasa konusunda MSI' ın eline su dökecek firma bilmiyorum :D. Seçtiğin ürün fiyat-performans bakımından iyi diyebiliriz. Tercih edebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı