Casper bilgisayarlar neden kötü?

KetcapMayonez

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2014
Mesajlar
99
Yer
İstanbul
Merhabalar, Casper markalı bilgisayarlarla ilgili bir sorum olacaktı. Neden ülkemizde casper bilgisayarım var deyince hemen çöp, at gitsin falan deniliyor sebebi nedir birisi açıklarsa sevinirim. Benim bildiğim kadarıyla dandik ekran kartlarının modelleri değiştirilip kullanılıyormuş yanlışım varsa düzeltin :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ucuz ve performanssız ekran kartları kullanıyorlar ve kasayı değişime uygun yapmıyorlar. İçi dar tuttukları için her parça kolay kolay değiştirilmiyor. Çöpe atılmalık bir olay yok bence. Ama çok da ön yargıyla yaklaşmamak lazım 4 yıl önce pek fazla bilmeden aldığım Casper bilgisayarım aldığımdan beri neredeyse hiç sorun çıkartmadı ve 5570 model ekran kartım hala iş görmekte. Bilgisayarı aldığıma hiç pişman olmadım. Ama şimdiki aklım olsa toplama alırım çünkü bu bilgisayarın içini ileride iyileştirmem zor olacak gibi görünüyor.
 
Merhaba.
Genellikle işlemciden göz boyayan, ancak anakart ve ekran kartı gibi bileşenlerden 3 ncü sınıf tabir edebileceğimiz ürünler ile fiyatlarını düşük tutan bilgisayar sistemleri oluşturuyorlar.
 
Casper bilgisayarlar foxconn anakartları kullanıyorlar. Buda alt yapıda sorun oluşturuyor. Ve birde kasalarının kullanışsız olması vesayre gibi nedenler... Anakartı marka bir model taksa bile uyduruğunu takıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı