Masaüstü dosyalar kayboldu ve arkaplan değiştrilmiyor (siyah ekran)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umut_Demir

Kilopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
132
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben bugün The Walking Dead oyununu oynuyordum. O sırada yaklaşık 10-15 dakika sonra bilgisayar bir anda kapandı ve kendi kendine tekrar açıldı sonra ekran arkaplanı önceki resim değil siyah bir resim vardı ve masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu vardı. Ben kendi kendine format attı sandım. :D Fakat bilgisayarıma bir şekilde girdim "c" deki ve "d" deki dosyalar, oyunlar vs. duruyordu. Ben işte tekrar masaüstünü falan ayarladım fakat ekrandaki yazı tipinin önceki gibi olmadığını fark ettim. Bu yazı tipi inceydi. Önceki ise güzeldi yani. :D

Ben de bilgisayar sağ tık özellikler/gelişmiş sistem ayarları/performans burada bilgisayarım en iyi windows seçsin işaretliydi. Ben de bu yüzden o yazıların olduğunu düşündüm ve en iyi görünüm için ayarla butonuna tıkladım uygula tamam dedim fakat yazı şekilleri düzelmedi ve arkaplanda siyah ekran hala duruyor.

Ben belki sadece renk değişir diye düşündüm. Bilgisayarda olan düz renkleri denedim ve oluyor ama sadece arkaplana düz renkleri koyabiliyorum fakat farklı bir resim koymak istediğimde mesela benim herhangi bir resmim koyulamıyor maalesef. Yardımcı olun lütfen.

Eğer ki yukarıdaki uzun yazdığım 2 aldığım hatayı özetlersem hatalar şunlar:
1-Ekran yazı tipi ince oldu sistem özelliklerinden deniyorum ama işe yaramıyor.
2-Masaüstü arka planı resmi sadece düz renkler değiştiriliyor normal resim konulamıyor.

Lütfen üşenmeyip yukarıda yazdığımı okuyunuz ufak tefek yazım hataları olduysa şimdiden özür diliyorum teşekkürler.

He bu arada windows sürümü windows 7 home premıum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'unuz korsan yada virüs bulaşmış.
 
Windows'unuz korsan olduğu için arkaplan değişmiyordur bilgisayarın birden kapanma sebebide fanların yeterli ısınmayı sağlayamaması olabilir ince yazılara gelirsek ekran kartını güncellemelisiniz hatta belki diğer driver'larda da sorun olabilir onlarıda güncellemekte fayda var.
 
Yorumlarınız için teşekkürler, nasıl oldu bilmiyorum ama kapadım açınca herşey düzeldi ekisi gibi oldu :D Bu arada Windows'um orjinal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Windows büyük bir ihtimal ile bir problemden dolayı geçici (TEMP) profile ile açılmış olabilir.
Çoğu zaman sistemi yeniden başlattığımızda düzelir, bazende düzelmez eski profilimize geçmek için registry den ayar yapmak gerekir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı