iPhone 6 alınmalı mı?

Alpozk

Kilopat
Katılım
30 Mart 2014
Mesajlar
1.403
Çözümler
2
Yer
Amasya
Merhaba arkadaşlar, ben anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kendisi hep eski telefonlar kullandı, artık iyi bir telefon kullanmalı... iPhone 6 diye düşünüyorum direk çıktığı gibi almalımıyım yoksa 6s gibi yeni sürümleri gelir mi?

Ayrıca ekranı kaç inç?
 
iPhone 6 daha tanıtılmadı, tüm detayları belli değil fakat piyasadaki tüm cihazlardan daha iyi olacağı kesin. İki farklı ekran boyutu çıkacak tam hatırlamıyorum kaç inç ama biri iPhone 5 ten daha büyük diğeride ondan daha büyük :) iPhone aldığın zaman 3-4 sene garanti seni götürecek, her türlü güncellemeyi alacak, geri kalmana imkan vermeyecek bir telefon almış olursun...
 
Anlaşılır ve kolay menüsüyle iphone herzaman daha öndedir. Bence anneniz için iphone 5S, 4 inç ekranıyla daha zarif olacaktır. 6 ve 6s bunlar büyük ekranlı gelecek deniliyor ancak anneniz için birşey ifade edeceğini sanmıyorum.
 
Bence iphone fiyat politikasını gözden geçirmeli , 4 inçlik telefonları 2300 tl gibi uçuk bir fiyata sattığına göre , 4.7.ve 5.5 inçlik telefonların fiyatını hayal edemiyorum.
 
Aynen bende. Sırf markadan satıyor. Yazılım konusunda android telefonlara tonlarca rom çıkıyor.

Android telefonlarda ROM çıkması iphone un markadan sattığını göstermez. iPhone kullanmıyorum fakat tasarım vs kullanış açısından androide bin basar. Türkiye'de yaşamasam kesin onu tercih ederdim. Zaten aşağıdada söylediğim gibi vergiler kabartıyor fiyatı.

Bence iphone fiyat politikasını gözden geçirmeli , 4 inçlik telefonları 2300 tl gibi uçuk bir fiyata sattığına göre , 4.7.ve 5.5 inçlik telefonların fiyatını hayal edemiyorum.

Türkiyenin gümrük vergisi ile ilgili o.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İphonelerin heryerde söylüyorum ''s'' serileri en iyi modelleridir. Mağazada gezdiğinizde hiç 5 görüyormusunuz şahsen ben full 5s görüyorum. 6 serisine geçilecekse 6s beklenmeli benim fikrimce tabi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı