AMD A10-7850K sıcaklık sorunu

enes1391

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
309
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar stok soğutucusuyla kullandığım işlemcim bugünlerde çok ısınıyor. 2-3 gün öncesine kadar yükte 60, boşta 35 dereceyi bile görmüyordum. Geçen günlerde Call Of Duty: Black Ops oynarken 70 derece sıcaklığa ve 3200 RPM cpu fan devirine ulaştı. Biraz soğusun diye boşta bekledim. 38 dereceye kadar düştü ve ben de geri oyuna döndüm. Yarım saat kadar oynadıktan sonra tekrar baktım sıcaklığa ve 68 dereceydi. Aradan 1 gün geçti. O gün hiç bilgisayar açmadım. Sonra açtığımda boşta 40 derece, yükte 68 derece civarlarındaydı yine. Sizce bu sıcaklıklar sorun olur mu ? Olmazsa bile 1 günde ne olmuş olabilir ?
 
O kadar dert etme bence. Stok soğutucuya göre değerler baya iyi. Ben Zalman CNPS12X'e geçmeden önce stok soğutucu ile İntel İ7 2600K'da Cryengine 3'de 85 dereceleri görmeye alışmıştım. Asus AI Suite resmen bağırıyordu bana kapat şu programı diye :D Yani sonuç olarak hiç takma kafana. Değişen sıcaklık farkı çok değil. Büyük ihtimalle artan oda sıcaklığındandır. Yoksa bir gün pc'yi açmadın diye işlemci sana küsüp biraz daha sıcak çalışayım da hıncımı alayım demez :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı