Korsan Kelimesi 10 Gün Ceza ! [Yazıklar Olsun]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PcKologX

Kilopat
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
1.940
Makaleler
4
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Adminler başlığı değiştirmezlerse sevinirim benim yaptığım başlık;
"Korsan Kelimesi 10 Gün Ceza ! [Yazıklar Olsun]"


Öncelikle merhabalar ama pek hayırlı olmayacak..

Geçen 10 gün önce "Rush oyunun alıcağım crackli veya korsan gibi bir deniyebileceğim para vermeden bir versiyon var mıdır ?" diye konu açtım ve "korsan kullanmıyoruz korsan kullandırtmıyoruz" diye 10 gün ceza atan adminin oruçlu oruçlu çok kullaklarını çınlattım !

Çok mu zor yorum atmak korsan paylaşım yapmıyoruz diye. Size kim yetkı veriyorsa yazıklar olsun. En sevdiğim forumdan en nefret ettiğim foruma çevirdiniz. Admin üşenmiş resmen cevap vermeye ban atmış. Koca 10 gün. Bir de harbi emeklerim. Yazıklar olsun sizi admin yapanın da sorunları var. Ceza vermek için yer arayan bir forum. Hayatımda bu kadar rezillik görmedim ben ne saçma sistemdir ya dellerim geldi. 10 gün sabrettim bunu yazmak istediğim için. Adminle resmen üyelerin düşmeni tembellisiniz. Cevap uyarı zor gelip 10 gün ceza atan insana ben acımasız emek hırsızı derim ve ramazan ayında eğer dinine bağlıysa o admine oruç oruçlu diyorum ki hakkımı helal etmiyorum. O kul hakkımı fitil fitil ödersin inşallah tekrar ceza verirler şimdi görürsünüz. O yüzden herkese kolay gelsin..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar celallenmenin hicbir luzumu yok, aksine sana zarari var. Tamam, bazen(!) olabiliyor fakat 10 gun cidden "komik" olmus.
 
Forumda Türkçe kurallara uyulması filan çok iyi, ama bazen saçma sapan cezalar veriliyor. Bunların olmaması gerekir, bence bir gün bu forumun üyeleri bilgi alış verişi için başka bir forum arayışı içine girer. Bu forumun ömrünün uzun olacağını sanmıyorum. Adminler aynı hataları yaptığı sürece tabi...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Türkçe kurallarına uymayan mesaj yüzünden 10 gün ceza yedim normalde 1 gün olması gereken cezayı 10 gün yedim gelen kutusunda kimin ceza yazdığı görünmüyor. Tamam forum güzel kuralları da iyi, ama bazen çok fazla ceza veriyor bu moderatör'ler. 1'e 10 veren moderatör. (Moderatör'lerin hepsini kapsamıyor. Arada bir çürük elma çıkıyor.
Not: Ben başımdan geçeni söyledim. )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun omur gibi sacma sapan mesajlar atmayin, Technopat her zaman devam edecek. Ceza sistemi evet bayagi kati fakat bu Sosyal'i birakma nedeni olamaz. Aylar, yillar once ayni mesajlar atilmis, RB gerekli konulari acarak cevaplari vermisti. Technopat hala ayakta.

Not: Kurallar cignenmek icindir, buradakiler haric. ;)
 
Türkiye'de o kadar site var ve burası kadar berbat bir yer yok. Sakın bana istemiyorsan girme demeyin !
Çünkü madem internet sitesi tüm dünyaya açılmış bana da açıktır. İstediğim gibi erişim sağlayabilirim.

Hiçbir sitede göremediğim index kasma burada.
Ukala site yetkilileri burada.
İnsanların kısıtlamada sınır tanımayan kurallar burada.

Alın sitenizi tepe tepe kullanın. He bu arada ana sayfanızda ki alakasızca Coco Cola açıklaması haberi beni düşündürmedi değil.

Bu arada yetkililere mesaj atamıyorum. Sizden ricam site içerisindeki tüm mesajlarım üyelik hesabımın tamamen silinmesini talep ediyorum.
 
Hocam saçma sapan konuşmalar yapmayın gibi saygısızca ithamlarda bulunmazsanız sevinirim. Technopat'ı bende başarılı buluyorum, Türkçe kurallara uyulması da güzel fakat cezaların yıpratıcı değil caydırıcı olması gerekir. Ceza konusunda üyelerin yarısından fazlası şikayetçi, forumun bunu dikkate alması gerektiğini düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de bir çok teknoloji üzerine hizmet veren site, forum var. Bunca site arasında forum üyelerine itici davranılması hoş değil..! Bunca insan Recep ve Ali bey sayesinde burdalar. Onların hoş sunumu ve verdikleri bilgi dereceleri insanların bu forumda bulunmalarını sağlayan etkendir. Bence kuralların tekrardan yapılandırılması gerekir ve cezadan önce uyarı sistemi getirilmelidir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben uslubumda bir kusur goremedim, varsa affola. Soyle bir durum var, kayit oldugunda kurallari "kabul etmis" sayilirsin. Bu kurallar herkese agir gelir fakat pes etmeyen adam devam edip, ceza almamak icin her seyi yapar, gelip buraya konu acmaz. Biz bile yazdigimiz mesaji 3-4 defa kontrol edip, konudan oyle ayriliyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her yerin bir kuralı var. İstediğiniz siteye girebilirsiniz ancak buraya üye olduysanız kurallara uymak zorundasınız. Mesaj yazmadan ya da üye olmadan forumu istediğiniz kadar dolașın. ''Linkleri görmek için üye olunuz.'' diyen çöp forumlardan değil burası nasılsa. Index kasma kaygısı olsaydı korsan paylaşımın dibine vururduk. Ya da malum içerikler paylaşılırdı. Zira onlar daha çok hit çekiyor. Kurallar olmak zorunda. Bazı cezalar tartışılır onları ayrı tutuyorum. Ancak bu foruma yıllarını veren insanlar bu kurallar yüzünden burada. Ben de bu yüzden burdayım. Kurallar olmasaydı buraya yıllarca emek harcamazdım. Hiçbir forumda olmayan bir sistem var burada. Herkes dediğine göre cevabını alır burada. Üslubun böyleyse ona göre cevabını alırsın. Yöneticiler birazdan siler hesabını merak etme. Kuralları hazmettiğin zaman geri gelebilirsin. Cezalar ağır olmazsa caydırıcı olmuyor emin ol. Adam ceza alıyor ikinci hesap açıp ne olduğu anlaşılmayan bir yazı ile ''Türkçe kurallarından ceza almışım. Neden ceza aldım anlamadım.'' diye mesaj yazıyor. 20 kere sistem toplayan mı dersin hayali sistemler mi dersin. Hayal dünyasını tatmin eden ufak çocuklar mi dersin. Küfür edip duran edepsiz insanlar mi dersin.

Bu işler sürekli yakınmak ile olmuyor. Ben de anlıyorum sizleri. Zaten bir çoğunuz beni tanıyordur. En merhametli yöneticilerden biriyim. Yıllardır burdayım. Bir de bizim açımızdan bakın olaya. Ceza almadan da mesaj yazılıyor. Bunun bir bahanesi olamaz. Geldiğim ilk günden beri sorunsuz devam ediyorum ben.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı