ASUS N550JV Oyunlar için uygun mudur?

alper15

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2014
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Asus n550jv oyun performansı olarak nasıl bir pc Gta 5 gibi oyunları vede battlefield4 oyunlar için uygun mudur?
 
Sanırsam 3 modeli var Türkiye'de. Bunlarda da değişen ram miktarları.8gb, 12gb, 16gb. Tabi optik sürücüyü falan saymazsak. Ben şu an CN-211D modelini kullanıyorum. Pek oyun oynamadığım için bu konuda pek bilgim yok ama. En yüksek oyunları max performansta oynayamazsın. Ben ilk aldığımda tüm yeni oyunları yükleyip oynamıştım. Çoğu max'da bir kısmı da max ile normal in arasında oynanıyor.
 
Ama solidworks, autocad, catia gibi tasarım programları, bir ssd ile şaha kalkıyor. Ayrıca çok şık ve yanında verdikleri subwoofer ile çok kaliteli ses veriyor.
Aklınızda olan tüm soruları sorabilirsiniz bilgisayar ile ilgili baya tecrübe kazandım. Eğer alacaksanız size tek tavsiyem gidip internet üzerinden satış yapan biryerden almayınız. Linkte belirttiğiniz gibi bir yerden alıp orada kutusunu açıp, elinizde büyüteç ile heryerini didik didik inceleyiniz. Özellikle Mouse pad ile ilgili sorun yaşayan arkadaşların yoğun olduğunu belirtmekte fayda var.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı