Uydunet 25 Mb Geçmeliyiz

parisapo

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2013
Mesajlar
488
Makaleler
2
Çözümler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Hırdavat
1.PNG


Sürekli kampanyaları takip ediyordum. Dün bir baktım güzel bir kampanya vardı. Sizinde geçmenizi tavsiye ederim.

Site linki: Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon

Not: İnternet 25 mb olduğundan dolayı modem almanız gerekiyor. İster nakit ister, taksitle faturanıza 3 TL olarak işliyor. Ve 3 ay para ödemiyorsunuz. :) :)

Buda bu sabah geçtiğim tarifem 59 TL yazıyor. Modemle birlikte 62 TL ödeyeceğim. :) :)

2.PNG
 
En son resmi görmediniz galiba 25 Mbps’ye kadar 150 GB Ekosınırsız + Teledünya Temel Paket + Kablo TV benimki resime bakarsanız görürsünüz.
 
Kardeşim bak 30 günün 15 günü internetinin olmamasını ve uyduneti aramakla meşgul olarak geçirmek istiyorsan buyur git al. Tabi uyduneti aradığında hatta 45 dakika civarı bekleyebilirsen yetkiliyle konuşabilirsin. Yetkilide tabi seni yanlış yere bağlanmışsınız. Sizi diğer bölüme aktarıyorum derse sıçtınız. Gidip uydunetin bayilerini basmaya başlarsınız. 2 yıl sözleşmemiz vardı. Lanet olsun dedik. Aldığımız güne ailecek küfrettik.

20 mb'lik internetimin oyunlarda ( LoL ve MTA oynayanlar bilir ) 150+ pingim olmasıda çok garipti.8 mb'den fazla internet hızım olmadı. Aradığımda internetim neden yavaş dediğimde ise internetimin hızını arttırdıkları cabası...

Kullanıp denemediğiniz, kağıt üstünde güzel görünen şeyleri insanlara öneripte onları yanlışa sürüklemeyin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı