BF3 Standard Edition Origin'de Tek Hesap ile Oynama

  • Konuyu başlatan TeknoŞizofren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1B
T

TeknoŞizofren

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba,

Kendi origin hesabım olmadığı için arkadaşımın origin hesabından BF3 Standart Edition indirdim. Neyse ertesi gün arkadaş origin şifreyi değiştirmiş giremedim. Kendi origin hesabımı açtım ancak sonra da öğrendim ki ürün kodu gerekiyormuş ve tabi oyun diğer hesaptan indirildiği için oyuna giremedim. İnternette BF3 Origin Key Generator diye en az 6-7 sayfa tüm indirme bağlantılarını denedim ancak ya survey çıkıyor yani sizden bi şeye üye olmanızı istiyor ya da winrar arşivi şifreli çıkıyor. Uyuz oldum 2 gündür. BF3 var oyuna giremiyorum bu origin tam bir başbelasıymış bi daha bundan oyun indirmem ancak şuan ne yapmam gerekiyor ?
 
Yok hocam tam olarak öyle değil. Arkadaşımın hesabından indirdiğim oyunu kendi hesabımdan neden oynayamıyorum ? Saçmalığın daniskası değil mi sizce de? Oyun duruyor ama oynayamıyorum. Sonra da neden korsan oyuna eğilim bu kadar fazla? Onlara müstehak bence.
 
Çünkü kod arkadaşının hesabında ve o yüzden açamıyorsun. Saçmalıkla alakası yok ve suçu kendinde aramak yerine Origin'e atman saçmalık zaten. Oyunu açmak için arkadaşından hesabı istersin yada kendin hesap açıp oyunu satın alarak açabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı