Acer V3-772G veya Monster Abra A7

Sizce hangisi fiyata gore monster dansa acer mi tercih edilmeli?


  • Oy verenlerin toplamı
    10

SirPol

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2014
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben hem oyun için hem de Autocad solid gibi programlarla ilgilendiğim için bilgisayar almayı düşünüyorum ve bi araştırma işine girdim araştırmalarım sonucu bi kaç bilgisayar elde ettim ama ekran olarak 17.3 bi dizüstü almayı istiyorum ve şu modeller arasından hangisi almalıyım ve başka önerileriniz var mi ?




Arasındaki fiyat farkı bence fazla dizce monster almaya değer mi acer mi daha mantıklı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 17'' istiyordum, 15'' aldım çok memnunum. 17 Çok büyük be abi bir de şık durmuyor. Ha taşımayacağım sürekli masada duracak dersen başka. 17'' kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur. Acer var arkadaşta. O kadar hor kullanmasına rağmen nasıl dayandı hala anlamış değilim Çok sağlam kasası var ve fiyat/performans olarak gayet iyi. Ama tabi ki bir Asus değildir :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 17'' istiyordum, 15'' aldım çok memnunum. 17 Çok büyük be abi birde şık durmuyor. Ha taşımayacağım sürekli masada duracak dersen başka. 17'' kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur. Acer var arkadaşta. O kadar hor kullanmasına rağmen nasıl dayandı hala anlamış değilim Çok sağlam kasası var ve fiyat/performans olarak gayet iyi. Ama tabi ki bir asus değildir :)
Sen de mi monster aldın dostum yoksa 15" başka bi bilgisayardan mi bahsediyorsun bir de son olarak bir şey soracam sizce monster aynı modelinin 15"olanı var arasında 300 lira felan bi fark var 17" ne göre sizce deger mi o fark?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Asus n550 var. Yakın zamanda aldım. Monster'a da bakmıştım ama çok tutarsız yorumlar olduğu için Asus'ta karar kıldım. Kimi yere göğe sığdıramıyor kimi de Monster pişmanlıktır tarzı yorumlar yapıyor. Olumsuz yorumlar genelde tedarikçi, garanti, servis vs gibi üretici firmanın dışında olan konulardı. Birde tekrar belirtmekte fayda görüyorum şöyle 17 inç bir bilgisayarın karşısında bir otur, iyice bir bak öyle karar ver. Bende büyük olsun diye 17 istiyordum fakat 15 inç gayet yeterli. Son olarak herkese söylüyorum kesinlikte internet üzerinde bilgisayar almayın. Bir şey olmaz, hatalı ürün bana mı denk gelecek demeyin, eğer gelirse öttürüyorlar o para odaklı firmalar. Adam akıllı kurumsal bir firmadan kutusunu açarak iyice inceleyerek al.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı