4000 TL Sistem Önerisi

Hocam attığınız monitör bayağı hoşuma gitti şöyle bir araştırdımda. Bilgisayarımın yavaşlığından bıktığımdan istiyorum özellikle ssdyi şöyle kaliteyi yüksek kapasiteli bir şey alıp. Ayrıca caviar black ve blue arasındaki farkı çözemedim tek fark isim gözüküyor ama fiyat farkı bayağı fazla. Birazdan bakacağım powercolor ve msin rp 290xlere birini seçeceğim. Odam biraz küçük bir şekilde ayarlayıp o daracık her yeri kapalı bölmeden kasayı kurtarabilme imkanı yaratırsam önerdiğiniz kasayı alabilirim. Veya şu anki kasamın bir üst modeli cm rc 290 iii yanında su soğutmayla gelmesi cezbetti özellikle ve 1-2 ekstra fan ve psu. Ya da direk attığınız kasa işlemci soğutucuyu sonraya bırakmayı düşünüyorum. Düşük fiyatlı sistem toplarken hiç bu kadar arada derede kalmamıştım. Çok sağ olun arkadaşlar aklımda birçok fikir uyandırdınız ve daha çok araştırmama sebep verip yardım ettiğiniz için.
Zaten Samsung 840 evo kaliteli bir Ssd'dir 120 Gb'ında yeteceğini düşünüyorum tabi ki de karar sizin kafanda bir takım fikirler oluşmasına sevindim iyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler master rc 690 ii 650w kasam var.Çok ses çıkarıyor acaba karttan mı yoksa işlemci soğutucusundan mı kasa fanlarından mı çözemedim.Ciddi manada iyi bir inceleme bulamadım şu kasalalarla ilgili varsa atabilir misiniz ?
 
Son düzenleme:
Çözmek için kasa çalışırken sırayla bütün fanları durdur. Hangisini durdurunca ses kesilirse sorun ondadır. ben işlemci fanı ya da ekran kartından şüpheleniyorum. PSU'nun 80+ sertifikası var mı? 12V kanalından kaç Watt güç veriyor?
 
Gx 650 watt kaç Watt güç çektiği hakkında pek bir bilgim yok nasıl öğrenebilirim.Evet var 80+.Kartım gtx 570 amp edt işlemci i3 2100 eski casper pcden kalma.Stok fan kötüleşmiştir iyice herhalde
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı