Gitar tartışma noktası

ThristL

Kilopat
Katılım
14 Ağustos 2013
Mesajlar
111
Merhaba arkadaşlar;
Size 2 sorum var.1.'si 3 haftadır gitar dersine gidiyorum maksimum kaç hafta/ay gitmem gerekir elektro gitara geçmem için.2.'si ise Cort marka elektro gitar mı daha iyi yoksa Washburn mü? Bu arada gitarla ilgili soruları buraya yazarsak iyi olur hazır tartışma konusu varken.

Saygılarımla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin direk elektro gitar ile başlaman lazımdı. Çünkü elektro, akustik, klasik bunların hepsi ayrı müzik tarzı olduğu için eğitimleri de farklı. Mesela klasik gitarda ping'i öğrenemezsin. Ama klasik gitarla başlaman ilerde elektroya geçersen kolaylık sağlar. Ve son olarak Washburn gitar Cort'a göre daha iyidir ama en iyisi değildir. Sadece Cort'a göre iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kursta önce bi gitarı tanı tellere basmayı öğren dediler o yüzden, bir de sizce hangi gitarı alayım kursta Cort anf i+ gitar + çanta + kablo + cd vs. hepsi 700 lira. İyi midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen ama elektro gitarla da başlasaydın aynı olacaktı sana notaları kavraman için önermişlerdir klasik gitarı ama dediğim gibi elektroyla da başlasaydın fazla fark etmeyecekti. Daha yenisin o yüzden uygunsa Cort'u al o fiyat baya iyi çünkü iyi bi küçük amfi en az 400-500 lira. Ama ilerde profesyonel çalmaya başlarsan yenisini almak zorundasın.Fakat Cort ,Washburn kadar iyi değildir ama yeni olduğun için yeterli olucaktır. Ben Selim Işıktan öğrendim sana vidolarını atayım Selim ISIK Gitar dersleri bolum 1 başlangıç - YouTube videodan başla başından izle direk başka derse geçme kesin öğrenirsin. Bu arada Selim Işık ünlü bi gitaristtir ve çok iyidir gitarda o yüzden iyi izle videoları. Yaklaşık 100 ders felan olması lazım. Kolay gelsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Bu arada bu forumda da sana kolay gelsin hoş geldin kuralları oku bence burda acıma yok :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende CORT x6 ve ibanez 10g amfi bulunuyor.
Yeni başladıysan iyi bir gitardır.
Ürün le ilgilenirsen konuşalım hocam
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı