Uydunet 25 Mb Geçmeliyiz

TTnet bıktırdı. Sapıtıp duruyor. Uydunet en iyisi gibi gözüküyor şuan. Bende Uydunet'e geçme kararı aldım yorumlar sonunda. S.S.S'ı okudum baya işime geldi. Artık aldıktan sonra test edeceğim.
 
TTNET dışındaki firmalar alt yapıda sorunları var halâ. Tam oturtamadılar, Uydunet kullanan arkadaşlarımdan bazıları şikayetçi oyundayken ani ping artışları oluyor. Superonline şuan en mantıklı seçim gibi ama her yerde alt yapısı yok. Ankara' dayım, zorunluluktan TTNET kullanıyorum mesela.
 
Ben geçen aralık ayında Teledünya paketine üye olup 1 yıllık 10Mbit bağlantıya taahhütle geçmiştim. Yalnız Teledünya paketi aldığınızda televizyona bir dekoder özelliğinde kutu takıyorlar ve bu kutunun ayrı bir kumandası oluyor. Bu kumandayı kullandığımda kanallara geçiş süresi çok uzun sürüyor. Örneğin bir kanaldan bir başka kanala tuşa bastığınızda 3-4 saniye bekliyorsunuz, bu yüzden ben Teledünya paketini geri iade ettim.

Eğer oturduğunuz yerden kablonet hizmeti geçiyorsa uydunet iyi bir seçim olur. Tabii bölgeden bölgeye fark edildiğiniz söylüyorlar o yüzden eğer çevrenizde kullanan varsa bir araştırın. Ben 5 seneye yakın uydunet kullanıyorum ve memnunum İzmir'de.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı