Gözlük Takmaya Başladım

İleride çizdirmek isteyebilirsin. Bu yüzden lens takma sakın. Sadece sıcak içinde değil ben çok araştırdım. Göz kuruluğu, göz kapağında aşınma ve gözbebeğinin yeterince hava alamamasından dolayı ileride damarlarda sıkıntı oluyor. Çok görme bozukluğun yoksa gözlüğü dışarıda takmazsın olur biter.
Astigmat için mi takıyorsun?
 
Hayır miyobum. Yani uzağı iyi göremiyorum. 1 numara olmuş gözlerim. Şuada gayet rahatım. Camların üstüne yeşilimsi bir şey kaplattım. Bu güneşten, ışıktan ve bilgisayardan gelen kötü ışınları süzüyormuş.
 
Bende 5-6 ay civarı bir süredir kullanıyorum. Gözlüğü taktığımda her şey muhteşem gözüküyor, kendi kendime önceden gerçekten böyle mi görüyordum diye soruyorum. Senin gözlüğünde olduğu gibi benim gözlüktede uzun süre bilgisayar kullananlar ve güneş ışınları için filtre var. Bilgisayara gözlükle ve gözlüksüz baktığımda gerçekten farkı anlıyorum hele ki uzun bir süre gözlüksüz bakıp ardından gözlük taktığımda başım biraz ağrıyor halen. Ancak şu zamana kadar en nefret ettiğim olay gözlüğün camını özel gözlük silme spreyi ile bile ne kadar silersem sileyim yinede camda lekeler kalıyor, gözlüğü taktığımda bunları görüyorum sinirim bozuluyor. Bir defasında inanılmaz sinir olmuştum 10 dakika boyunca camı silmeye uğraştım anca beni rahatsız etmeyecek kadar lekeleri kaldırabildim.
 
Ben sıvı sabun veya sıvı bulaşık deterjanı ile yıkıyorum. Mükemmel temizleniyor. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı