16 yaşında Vatan'dan sistem toplayabilir miyim?

Katılım
4 Temmuz 2014
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar kuzenim sistem toplayacak. Kuzenim 16 yaşında ve Bostancı da oturuyor bana sordu 5000 tl lik bir sistem toplayacakmış acaba bana verirler mi yoksa aile ile beraber mi gideyim diye ben de bilemedim siz ne düşünüyorsunuz. Gelecek hafta içinde alacak.
 
Kuzenim 11 yaşında buradan öğrendi.3500 TL Sistem topladı ve kral gibi bir sistem vatandaki bilgisayar toplayıcı çok şaşırmıştı :cool:
 
Çocuk gibi davranmadığınız sürece hiçbir sıkıntı olmaz merak etme :)
5000 liranın çok sağlam bir miktar olduğunu da sakın ha unutmayın bence, ailenizle gitmenizi öneririm.

Ben 17 yaşında 2,5 bin liralık sistem toplayabiliyorum. Ancak 5 bin liralık bir sisteme bilmiyorum ne derler.
 
Dostum bu ülkede paranı gösterip ne istediğini bildiğin sürece istediğin bilgisayar parçasını alabilirsin. Sorun olmaz. Ben 15 yaşındayım. Ekran kartı, PSU, Modem, Fare aldım tek başıma. Yaklaşık olarak 1500-1600 tutmuştur herhalde.
 
Hocam 5000 lira iyi para toplarsınız toplamasınada büyük bir rakam ailenizle gitmenizi tavsiye ederim.Yaşında göre sistem toplatırlar ama genede ailenle topla.
saygılar.
 
Ailen ile gitmeni tavsiye ederim. Bir sorun olmaz ama yine ama ailen ile birlikte git sonuçta para yüksek bir miktarda yolda bir sorun olabilir. Kimin ne olduğu belli değil bu zamanda. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Bu durum hepimiz için geçerli.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı