Monster Nedir?

onurr

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2014
Mesajlar
472
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monster nedir? Arkadaşlar herkes konuşuyor. "Monster'da öğrenci indirimi var" dedi. Ben biraz baktım ama sadece oyun bilgisayarı satan bir yer her halde. Bu Monster'ın ek özellikleri nedir? Güvenli mi? Her bütçeye uygun mu? Masaüstü modelleri var her halde öyle sanıyorum.
 
Monster yalnızca dizüstü bilgisayar üretimi yapan bir Türk firması. Ancak tamamen oyuncu bilgisayarı ürettikleri için fiyatlar hayli yüksek oluyor. Her bütçeye uygun diyemeyiz. Malzeme kalitesi bakımından çok da olumlu yorumlar alan bir firma değil. Ancak bu bilgisayarın performansını düşürmez veya yükseltmez. Neticede işlemler elektronik bileşenlerde gerçekleşiyor ki onları da zaten firma kendisi üretmiyor. Ek özellik bakımından bakıldığında bunlar dışarıdan bakılınca görülebilecek şeylerdir zaten. Tasarım, klavye, kullanım kolaylığı gibi etmenleri buna dahil edebiliriz. Güvenli olmaması için bir sebep yok.
 
En büyük özelliği firmanın garanti şartları ve koşulları. Ürünlerine Upgrade yapabiliyor veya kasalarını delik deşik bile yapabiliyorsunuz. ve buna rağmen garanti içerisinde oluyor. Eğer bileşenlere bilinçsizce müdahale etmezseniz, uyumsuz parçalar takmazsanız garanti devam ediyor. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 1 ay içinde hiçbir mazeret belirtmeden ürünü geri verip sadece hoşlanmadığını belirterek para iadesi alabiliyorsun. Bence türkiyede böyle bir firma olması gerçekten çok güzel. Ayrıca fiyatları bana göre çokde pahalı değil donanımlarına göre.
 
Bana göre Türkiye'nin en iyi F/P şirketidir. 2500TL'lik Monster Abra A5 ile 3300TL'lik MSI GE60 Apache Pro'nun donanımları eşit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı