LG G2 mi Xperia Z mi ?

nzmk52

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2014
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
S.a arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? 4-5 yıl kullıcam bu telefonu hangisi yarı yolda bırakmaz ? :)) kullananların yorumları benim için çok önemli internette zaman geçirmeyi oyun ve kamera özellikleri 1. planda

Şimdiden teşekkürler :)
 
LG G2 daha iyi bir seçim olacaktır. Elimde Xperia Z var. Ama LG G2 daha iyi bir telefon. İkisi arasında tercih yapacak olsam onu seçerim.
 
Daha önce iphone5 kullanıyordum fakat LG G3 aldım ve hiç memnun değilim. Telefon takılmaya yapıyor, uygulama aralarında geçişlerde ve internette dolanırken anlık takılmaları var. Sayfayı yenileyemediğinde ekrarnın yarısı yeşil renkte takılı kalıyor, kamerasıda öyle denildiği kadar ahımşahımbir delefon değil. İphondan sonra cok yavas geldi bu telefon.Telefonu teknosadan aldım ve ne yapacagımı bılemıyorum.
 
G2 performans olarak tam bir f/p ürünü. Performans olarak Xperia Z yi katlar. Lakin Sony android güncellemesi bakımından lg den çok daha iyi. Yarın bir gün lg güncelleme vermezken sony verir. Benim tavsiyem kendi kullandığım telefon olan G2 dir(Çalındı gerçi :D). Ama kamera senin için önemli ise G2 nin loş ortam çekimi çokkk çokkk kötü. Kasıyor loş ortamda.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı