iPhone 5S Alınır Mı?

4 aydır 5S kullanıcısıyım ve sakın sakın android alma derim, neden dersek işletim sistemi, adamlar öyle bir yapmıs ki ne ufak bir kasma ne bir boğulma cok seri bir sekilde akıp gidiyor, evet ekranı küçük olabilir ama dert etme tam ergonomik daha önce elime lg g2 almıstım yok abi parmagım yetmıyor telefonu aşağı yukarı oynatınca anca :) O kadar büyüğe gerek var mı? Bence yok telefon bu sonuçta tablet değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen en iyisi git 5s al çünkü stabilite olarak bir numaralı iştetim sistemidir ios ve ayrıca iphone 5s g3 ve m8 ile kıyaslanamaz . Ben m7 kullandım ama soba gibiydi . m8 de farksızdır bence ama sen bilirsin istediğini al.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben öyle bir şey yapmak için demiyorum ama iPhone 6'nın ne zaman çıkacağı da merak konusu. Android kullanan birisi olmama rağmen fazla sevmiyorum. Bir de Samsung Galaxy S5 tavsiye eder misiniz ?
Tamamdır ben yanlış anlamışım.
Eğer istediğin telefonu alabiliyorsan LG G3 öneririm. LG destek veriyor. LG G2 de şu anda 4.4.2 var. Ve kaliteli. Ram i yüksek tutup işlemciden kısmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe olmaması güzel. Iphone alacaksan iphone 6'yı bekle bence. ne kadar değişiklik olur bilmem ama bekle. Şayet androitte kullanırım dersen G3 al. G3 alırken sakın 16 Gb modelini alma 2 gün geç bul telefonu ama 32 Gb modelini al. 16 Gb modelinde 2 GB Ram var ve kasıyor ama 32 Gb modelinde 3 Gb Ram olduğu için sorunuz kullanırsın.
 
S5 yeterlidir fakat iPhone 6 da geliyor. Daha güncel bir telefon kullanmak istersen onu beklemelisin fakat 6'yı beklemezsen LG G3 almanı öneriyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı