Metro 2033 Nasıl?

ajan 47

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2014
Mesajlar
80
Yer
ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Metro 2033 nasıl bir kitaptır? Konusu nedir? Kaç sayfadır?
Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kitap oldukça güzel. Ancak istasyonların adları Rusça olduğu için istasyon adları kafanda allak bullak oluyor. Bunun dışında oldukça güzel. :)
 
Kitap oyunu anlatıyor. Ama bazı bölümleri falan oyunda görmediğimiz olayı anlatıyor. Ben beğenmiştim açıkçası. Arkadaşımdan ödünç almıştım.
 
İlgimi çekmişti, ama ne okumaya nede oynamaya fırsatım olmadı. Bence okumalısın. Oyununa göre kapağı çok güzel, canavarlı yaratıklı birşey :).
 
Ben okumuş biri olarak cevaplandırayım kitap, oyunundan daha güzel. Kitapta nükleer savaş sonrası Rus vatandaşlarının Moskova metrosundaki yaşamı ve yüzeyden gelen mutant vb. tehlikelerle mücadelesi genç karakter Artyom'un hikayesi üzerinden anlatılıyor. Kitap 570 sayfa.

Özellikle metronun için, metrodaki yaşam çok güzel anlatılmış. Hatta kitabın ana konusu mutantlar olmasa bile olurmuş bile diyorsunuz. Kitabın başlarında metrodaki yaşam detaylı şekilde anlatılıyor orada sıkılıp bırakmazsan devamı daha sürükleyici ve hafif gerilim içeriyor. Kıyamet sonrası senaryoları anlatan kitaplara, oyunlara ilgi duyuyorsan kesinlikle okumanı tavsiye ederim. Ben daha önce bu tarz okumamama rağmen bu kitabı sevdim. 2034'te var o da güzel ama 2033 kadar değil.
 
Son düzenleme:
Yaklaşık olarak kitap 600 sayfa.
Kitap gerçekten yazarın dünyasına sokabilen ender kitaplardan biri yazarın ne hissettiğini ne anlatmak istediğini kolayca kapabiliyorsun ve hiç ritüelini bozmamış muhteşem bir kitap kesinlikle okunması lazım.

Kitap aynı zamanda düşünce ve fikir olarak çok güzel işlenmiş sonunu çok sevdim hele ki siyasi yorumları desen gerçekten süperdi. Anlayana en iyi kitaplardan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı