Whatsapp Güncellemesiyle Gelen Sorun

coamtasis

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2013
Mesajlar
173
Merhabalar.

Son gelen Whatsapp güncellemesinden sonra,Whatsapp programına giriş inanılmaz yavaşladı. Bir mesaj geldiğinde mesajı girip okumak neredeyse 6-7 saniyemi alıyor,bu durum can sıkmaya başladı,bu sorunu yaşayan var mı veya çözümünü bilen?

Teşekkürler.
 
2.11.301 sürümünden bahsediyorsan bende sıkıntı yok...

Sağ üst köşedeki 3 nokta işaretine bas, gelen sekmelerden Ayarlar<Yardım<Hakkında tıkladığında bir ekran gelir ve tam ortada sürümü yazar.
2014-07-28-13-03-01.png
2014-07-28-13-04-13.jpg
 
2.11.301 varmış bende de, fakat sorun sanırım Whatsappta değil, genel bir kasma var telefonda, dr web ile taradim, fakat bir şey çıkmadı. Ne yapılabilir?
 
WhatsApp_Messenger_v2.11.313.apk — Yandex.Disk

Şu linkten 2.11.313'ü indirip deneyebilir misin tekrar ? Herhangi bir düzelme olacak mı bakalım. Genel olarak yavaşlama var diyorsan bir ön bellek temizliği yapabilirsin uzun zamandır yapmadıysan. Daha sonra Geliştirici Seçenekleri'nden tüm animasyonları kapat.
Sanırım sorunu bu versiyonu indirmeden buldum. Whatsapp listemdeki bir kişide oluyor bu donma,o da en çok konuştuğum kişi,diğer kişilerin profiline tıkladığımda sorunsuz açılırken,en çok konuştuğum kişinin profiline tıkladığımda geç açılıyor,konuşmayı silince kendine geldi,teşekkür ederim :)

Bir de hazır ön bellekten söz açılmışken,elle silme imkanım var mıdır? Yoksa herhangi bir program yardımıyla mı sileceğim?

Tekrar teşekkür ederim.
 
Samsung Galaxy Win kullanıyorum,unutmuşum yazmayı kusuruma bakmayın. CCleaner'ı sürekli kullanmam bir sorun yaratır mı,şarj yemesi gibi mesela?
 
Şarj yiyeceğini düşünmüyorum ama sürekli kullanmanıza gerek yok. 3 haftada bir ön bellek temizliği yaparsınız sadece. Kullanıp silersiniz isterseniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı