COD Serisinde MP İçin Hangisi En İyi?

Furkan Üner

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2014
Mesajlar
584
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tüm seriyi single olarak bitirdiğim halde sırf Multiplayer rahatça Multiplayer oynayabilmek için COD serisinden orjinal bir oyun alacağım. COD MW1'i çok oynadım online olarak. MW3'ü şu anda korsan olarak oynayabiliyorum ama biraz sıkıntılı. Hangi oyunu MP olarak en iyidir sizce. Battlefield 4 de almayı düşünüyorum. Fakat Vatan'da iki COD MW3 gözüküyor. Biri 40 diğeri 60TL. 60TL olan DLC içeriyor. Benim için oyunun single'ı değil MP'si önemli. MP'yi en iyi şekilde oynayabilmem için hangisini almalıyım.
 
Çıktığı günden buyana Black Ops 2 multiplayer oynuyorum, çok akıcı bir oynanışı var. Son iki oyundan birini tercih etmeni öneririm, ama sniper seviyorsan Black Ops 2 tercih etmelisin.
 
Black ops 2 al keyfine bak.Cod ghost tan bile çok oynayan insan var ben bütün seriyi mp olarak oynadım.MW 2 Black ops ve 2. oyunu en iyileri ama alacağın en çok oynanan black ops 2 olur.
 
Oynanmazmı ya 1300 saat oynamışlığım var 4 arkadaş ile zombi modları fena sarıyor.Season pass da almıştım zamanında zombi modu çok heyacanlı ve güzel,tabi arkadaşalrınla.

Zombie modunu baya seviyorum. Çok güzel ve sarıyor. Özellikle Mob Of Dead Alcatraz prison :). Çok güzeldi.
 
Tavsiyeleriniz için sağolun. BO 2 için en ucuz linki verebilir misiniz? Güvenilir olsun ama.

Bunun DLC'si var mı. Silahları Edit edebiliyor muyuz? Benim için en önemli şeylerden biri. COD MW3'ten farkları nelerdir?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı