TTNet UltraNet Limitsiz 16 MBs İyi mi ?

osman4151

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
97
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. TTNet ile pazar günü var olan sözleşmem bitiyor. Yeni bir internet alacağız. TTNet'te 16 MBs'ye kadar 75 Adil Kullanım Kotalı sınırsız bir internet buldum. Kampanyalı fiyatı 49 TL . 24 ay kalma şartı var. Paketin adı UltraNet Limitsiz. Bu fiber mi oluyor ? Eğer fiber değilse hızlı mıdır ? Bilgisi olan yardım ederse çok iyi olur gerçekten. Çünkü interneti 1 yılda - 2 yılda bir alıyoruz zaten. Almışken kötü bir şey alıp başımız yanmasın. Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekkürler. İyi bayramlar.
 
Aslında tt net çok tercih edeceğim bir internet değil ama sen bir sorunla da karşılaşmamışın açıkçası 16 mbit demiyor dikkat edersen 16 mbite kadar diyor. Yani bu eğer seni mahallenin alt yapısı iyiyse 16 olabilir ama değilse daha düşük değer de de olabilir demek istiyor. Ben açıkçası 2 yıl tt net 3 yıl kablolu kullandım 1 yıldır da Superonline kullanıyorum aralarında en iyi bulduğum superonine şahsen.
Diğer konuya gelirsek fiberse kablo onu seçebilirsiniz ama normal telefon şeylerinden bağlantı yapıyorlarsa onlardan uzak dur çünkü onlar bakır kablo oluyor ve internetten kopmalar olabiliyor ve yüksek hızlarda çok performans sağladığını düşünmüyorum.
 
SuperOnline kullanmadım. Bu yüzden kötü ve iyi demek doğru olmaz. Ama babam Turkcell evraklarını alıyor. TTNet'in alt yapısı olduğunu buradan biliyorum.
 
Hocam ben 1 yıldır Superonline kullanıyorum çok da memnunum Superonline geçersen telefon numaranı da taşımanı öneririm böylece sınırsız ve telefonu uygun bir fiyata halledebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı