ADSL Işığı sürekli sönüp geri geliyor

1 günlük aradan sonra sorun tekrar başladı.
(konu günceldir)
Modeme reset attım sorun çözülmedi.
ADSL kablosunu değiştirdim sorun çözülmedi.
 
Senin sorununu ben 1 sene yaşadım şuan kesilme yok. Adsl kablosunu takip et ezik yırtık bir tarafı varmı. Tamamen emin olduysan sorun sana gelen internette onları arayıp kesildiğini söyleyeceksin. Senin bağlantını yavaşlatıp stabil net vermeye çalışacaklar.bende sorun kabloda çıktı. Sağlam kabloyla değiştirip açık kablo bırakmadım. Şuan 8 megabit stabil bağlanıyorum.
 
Yaşadığınız sorunun bir benzerini bende ayda birkaç gün de olsa karşılaşabiliyorum. TTNET Müşteri Hizmetleri'ni aradığımda bulunduğunuz bölgede kaynaklanan altyapı çalışmalarından dolayı bu sorunun yaşandığını söylemişti. Başka bir gün yine aynı sorunu yaşadığımda ise sorunun modem kaynaklı olduğunu, dilerseniz başka bir modem ile test edip, öyle denememi söylemişlerdi. Buna rağmen sorun devam ediyorsa arıza kaydı açabileceklerini söylemişlerdi. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa bu çözümlere bakabilirler.
 
Servis sağlayıcınızı arayıp hat durumunuzun varolan hızı kaldırıp kaldırmadığını öğrenin sizin yaşadığınız altyapı kaynaklı bir kesilme olabilir. En iyisi servis sağlayıcısını arayıp hattın değerlerini kontrol ettirmek.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı