Bilgisayarda donma sorunu

xcxc

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
68
Arkadaşlar öncelikle merhaba , yaklaşık 7 ay önce vatan bilgisayardan toplamış olduğum sistemde son zamanlarda donmalar yaşıyorum . En basitinden sadece chrome açıkken ve müzik dinlerken bile oluyor . Bilgisayarım gün boyu açık kalıyor , günde 1-2 kez oluyor bu donma . Donduğunda ctrl+shift+esc yapıyorum , yaklaşık 10-15 saniye sonra çalışmaya devam ediyor . Birde kasam corsair 300r . Sistem donduğunda güç düğmesinin içindeki ışık yanmıyor . Virüs ihtimaline karşı orijinal norton 360 aldım ve tarattığımda da hiçbir sorun bulunamadı . İşletim sistemim windows 8.1 di ,bir arkadaşın birde windows 7 yükle demesi üzerine windows 7 ' ye düşürdüm yine çözüm olmadı . Sizce sorun nedir ? Biraz uzun yazdım galiba kusuruma bakmayın . :)
 
hdd1.jpg hdd2.jpg hdd3.jpg
HD Tune yükledim sonuçlar böyle çıkıyor . Sorun varmı hard diskte ?
 
Neyse o zaman ben arkadaşın ekran kartıyla deneyeyim . Olmazsa artık servis yolu gözüktü . Teşekkür yine de sorunumla ilgilendiğiniz için . Konu kilitlenebilir .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı