G3 veya Z2?

  • Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2B
B

Boğaçhan Ülker

Ziyaretçi
Uzun süredir problem üstüne problem çıkaran S3'ümü değiştirmek istiyordum. Üniversiteye girince peder kolaylık yaptı da şimdi kafam karıştı telefonları seçerken aslında. G3 çok güzel gözüküyor özellikleriyle. Z2'nin sıu geçirmeme IP67 sertifikası mevcut. Bir yandan S5 ve 5S diğer bir yandan Lumia 1520. Anlayacağınız kafam çok fazla karışık ve perşembe alacağım heralde bayram tatili bittikten sonra. Ne önerebilirsiniz arkadaşlar?
 
Z2 ya da G3 arasında bir seçim yaparsan bence güzel olur. Gerçi Lumia 1520 de duruyor Windows Phone olarak. Kullanım amaçlarını ve ne istediğini spesifik olarak açıklarsan bir modele daha yakınlaştırabiliriz seni. :)
 
Kullanım amacı dersek multimedia ağırlıklı olacak tabii. İstediğim kamerası sağlam olsun. Sağlam derken resimlerde az noise verecek hızlı netleme yapabilen ve video çekerken 1080p de minimum 30 FPS kayıt alabilmek. Ayrıca arayüzün olabildiğince sade olması öncelikli tercihim. Samsung'un TouchWiz arayüzü beni markadan çok soğuttu.
 
Multimedya ağırlıklı diyorsan Z2 isteklerini karşılayacaktır. Kamerası zaten ortada testlere bakabilirsin. Işıklı ortamda 600D'nin Otomatik Mod'undan iyi çekiyor nerdeyse. :) Sony'nin arayüzünde bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Kullanımı kolay bir arayüzü var. Karışık değil.
 
LG G3 kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum bir telefondan çok öte ve kasa çok sağlam ve kendi kılıfıyla şahane bir görünümü oluyor pişman olmazsınız.
 
Z2 ve g3 güzel telefonlardır. Bugün ben de açıkçası bir karşılaştırma yapmak için Teknosa'ya girdim. Her ne kadar g3 çerçeve bakımından z2 nin önünde olsa da tasarımını kaba buldum neden bilmiyorum. G3, z2 ve g2 kadar göze hoş gelmiyor bence. Kısa zamanda tercihimi bütçeme göre g2 veya z2 den kullanıcam.
 
2 günde alışıyorsunuz ayrıca kılıfı ile kullanmanızı öneririm Lg G3 çok iyi bir cihaz bir telefondan fazlası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı