Nokia Lumia 620 ve Windows Phone İşletim Sistemi

Nightwalker

Kilopat
Katılım
26 Ağustos 2013
Mesajlar
253
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lumia 620 almış bulunmaktayım. Daha önce hiç windows phone işletim sistemli bir telefon kullanmadım. Kullananlar beni bilgilendirebilir mi ?
 
Bi aralar internette baya araştırmıştım. Kullananlar Android'den her zaman daha stabil çalıştığını söylüyorlar. Tek sıkıntısı mağazada uygulamaların Google Play'e göre biraz daha az olduğu. RAM kullanımıda gayet iyi.
 
Kısmet olursa yeşil renk siparişi ettim. İnşallah bu hafta alacağım 630 telefonu, windowsphone telefonlarda asla sıkıntı olmaz. :)
 
Lumia 630 veya 520,620den kat kat iyi. Bu konuda çok araştırdım. Win mağazası gelişme aşamasında olduğu için Google play biraz daha çekici. Ama ben donma kasma yapmadığı için wpyi tercih ettim 520 aldım.
 
Çok büyük ekranlı telefon sevmiyorum. Ayrıca telefonda çok oyun oynayan biri de değilim. O yüzden benim için ideal telefon lumia 620 diyebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı