3500 TL'ye PC mi yoksa PS4 mü?

Clexanee00

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, hangisinden alacagimi bilmiyorum, karar veremiyorum. Zaten sinavi kazaninca alacağım yani seneye ama yinede karar vermem lazim. Bu arada PS3'um var yani sizce hangisini alirsam cok rahat ederim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Ne sınavını kazanacağınızı bilmiyorum ancak aktif öğrencilik durumu ise notebook alabilirsiniz. Aktif öğrencilik durumu söz konusu değilse masaüstü bilgisayar önerim olacaktır. En azından oyun dışında işlerinizi de yapabilirsiniz.
 
Teşekkürler okadar isim olmayacaktır px için yani liseyi kazanacagim diyim size.

Cevap veren yok mu :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu kişiden kişiye göre değişebilir. Oldum olası konsolları sevmiyorum evde bir bilgisayarım olsa bile bu seferde bir laptop alırdım.
 
Duruma göre değişir. Eğer yeni çıkan oyunları oynamayı düşünüyorsan PS4 tam olur. Ama fazla abartı değil. Cs:go veya Lol gibi oyunlar içinde masaüstü lazım. Çünkü ileride oyunlar ekran kartlarını çok zorlayacaktır ondan ps4 tavsiyem. Ama oyunları çok pahalı. :(
 
Pc daha mantıklı. Çünkü PS3'ünüz varmış. Sony açıkladı. PS3'e 2 sene daha oyun çıkacak. Lisenin 4. senesinde ise PC'nize upgrade yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı