iPhone 5s veya Xperia Z2 veya LG G3

Güncelleme geliyor da rahat mı ediyorlar? Yükleyen bin pişman geri dönmeye çalışıyor. 3000 TL verilen telefonun orta tuşunu kullanamayıp yazılımsal tuş kullanmak çok mu parasını hak ediyor? Pazarlama taktiği diye bir şey duymadınız sanırım. Sorunsuz şekilde 4 yıl idare ettirse Apple telefonunu nasıl para kazanacak?
 
Bir üst model çıktığı zaman önceki bitermiş.(Güldürdün :LOL:) Adamlar 4 sene önceki modeline bile güncelleme desteği sunuyor.

Güncelleme sunuyor, telefon güncellemeden sonra donmaya başlıyor yavaşlıyor. Keşke hiç sunmasa. iPhone4 ve 4S kullanan arkadaşlarım şuan lanet ediyorlar telefon kullanılamıyor diye. Bu bence Apple'ın bir stratejisi. Güncelleme sunması değil, güncellemenin içeriği önemli. Neyse, üst model bir android kullansaydın bu 1 sayfalık yazışma hiç olmamış olacaktı. Bende zamanında Apple'ı savunduğum oldu, Android hiç tatmadığım dönemlerde, veya 2-3 dakikalık kullanımla "karmaşık vs." dediğim durumlar oldu. Ancak her ikisini de kullanınca anlıyor insan. Ayrıca Android'e 4.2.2'den sonra bakmak gerekir, burada ve sonrasında gelişmeler çok iyiydi ve Android çok iyi durumda.

Ayrıca en güncel her zaman en iyi değildir. Keşke iOS7 desteği vermek yerine, telefonun rahat hareket edebileceği bir yazılım kalsaydı üzerinde. Kullanamadıktan sonra, donmalar yaşadıktan sonra güncelleme vermiş neyime. :) Ama eski versiyonda tutarsan da program desteği vermiyor, program yüklemek güncellemek için üst versiyon gerekir diyor. :)
 
4s çatır çutur kullanamazsın şu anda. :D iPhone'da bir üst model çıktığı zaman önceki biter. 6 geliyor.
Benim Teyzem Iphone 4s çıktığı zamandan beri kullanıyor, çatır çutur işliyor ve telefon hiç elinden düşmüyor. Bir de Iphone4'ü var ikisi de çatır çutur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı