Askerde Gülersek Ne Oluyor?

Güldüklerini gözden geçir, neden güldüğünü anlamaya çalış. Ben buna niye gülüyorum diye sor kendine. Çok zor durumdayım diyorsan ve gerçekten tek başına atlatamayacağın bir durumsa psikayriste başvur. Mümkünse kadın olsun. Erkekler genelde pek sallamıyorlar ve genetikleri gereği o yakınlığı kuramıyorlar hastaları ile. Kadın psikiyatristler çok daha iyi bu konuda. Ve kadın psikiyatrist genç olursa daha iyi olur, yaşlı olanlar genelde kendi depresyonları (yaşları sebebiyle) ve kişisel sorunları ile uğraştıkları için hastaya çok fazla odaklanamıyorlar.
 
Konu sahibi sen askere gideceğim diyorsun da senin böyle bir kusurun olduğunu heyet'e söylemedin mi? Zaten böyle aşırı derecede ise zaten askerlik yaptırmazlar. Yapsan da gittiğinde kusurun çok göze batarsa askerlikten ayırırlar seni sorun olmaz. Eğer askere alırlarsa ilk önce gittiğin yerdeki en üst rütbeli kişiye çıkacaksın sonra onlar durumu altlara bildirirler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı