1000-2300 TL'ye kamera önerisi

xZxDogus

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2014
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bütçem 1000 TL ile 2300 TL arasında. Babama profesyonel bir makine alacağız. Çok iyi olsun diyoruz. Parasının hakkını vermeli. Lütfen, önerilerinize ihtiyacımız var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canon'da: CANON EOS 700D 18-55mm IS Lens Kit Dijital SLR Fotoğraf Makinesi SLR Profesyonel Makineler

Nikon'da: NIKON D5200 18-55 mm VR Lens Kit Dijital SLR Fotoğraf Makinesi SLR Profesyonel Makineler

Alınabilir. Canon renkleri daha iyi Nikon ise keskinliği daha iyi verecektir. Lensleri zaman içinde genel kullanım için 50 mm ile değiştirebilirsiniz. Yanına zoom eklemek için de 18-135 lensler tercih edebilirsiniz. 700D D5200'e göre biraz daha önde bir kameradır. İki kamera içinde başlangıç seviyesinin üst kısmına giriş modelleri diyebiliriz.
 
Boğaçhan'ın önerdiği iki makine de iyidir. Ancak önemli olan lenslerdir. İyi bir lensin makine kadar fiyatı var nerdeyse.
 
Lens için çok erken. Canon u ve Nikon 'u elinize alarak bakın. Hangisi daha içinize siniyorsa onu alın. Kit lens ile 2-3 ay devam etsin. Sonrasında çektiklerinizin ağırlıklı konusu neyse ona göre lens alırsınız. Kesinlikle makinayla birlikte kit lens dışında bir lens almayın.
Şahsen Nikon kullanıcısıyım ve expspeed 3 işlemcili makinalara bakın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı