Windows Gezgini Yeniden Başlatılıyor Hatası

Riss

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2014
Mesajlar
63
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kolay gelsin arkadaşlar. Bi uğursuzluk olacak ya üstümde. Telefonun hemen ardından masaüstü bilgisayarım hapı yuttu.

Çok olurdu bu sorun. Kasayı açardım ekranda sinyal yok derdi. Isınmadan oluyor diye düşünüp kapatıp beklerdim veya kabloları söküp tekrar açardım ve düzelirdi. Ama 3 gündür bir gelişme olmayınca ; İnternetten çözümleri açtım hepsini yaptim.

Birisi sanırım dalgasına RAM'i bilgisayar açıkken çıkarıp takın demiş, onu da yaptım anlamadığım için. Sesler geldi fakat düzelttim onu da tam olarak taktım.
Bilgisayarın içinin tozunu aldım ve sorunum çözüldü. Fakat bilgisayarı açtığımda windows gezgini yeniden başlatılıyor hatası çıktı. Hata var iken sadece iptal butonu çıkıyor ona basınca da hata kendini yeniliyor.

Windows blinds programı kullanıyorum başlat menüsünün rengini değiştirmek için. Onu açıp Apply'e bastığımda görev çubuğu değişmiyor. Fences de kullanıyordum masaüstünde klasör oluşturma programı, hepsi devre dışı şuan. Normal tıklama bile yapamıyorum. Masaüstü vs hiç bir şeye tıklamıyor.

Fakat şöyle de bir şey var ki bir süre geçtikten sonra düzeliyor. Yani tıklama yapabiliyorum. Fakat Windows blinds programı hiç bir şekilde aktif olmuyor. Yani problem hala devam ediyor sanırsam. İnternette yazılanların hepsini yaptım fakat en ufak bir düzelme bile olmadı. SAon çare buraya konu açayım dedim.

Windows 7 format cd'm var fakat cd yi taktığımda bilgisayar cd yi görmüyor. Yani kullanamıyorum. Her şeyi denedim internette yazılan fakat çözümleriniz varsa sevinirim.
İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows tuşu + R tuşuna bas. Sonra çıkan yere "explorer.exe" yazıp enter tuşuna bas. Şanslısın bilgisayar yanmamış. Bilgisayar açıkken kasa içindeki hiç bir donanım çıkarılmaz ve takılmaz.
 
Windows tuşu + R tuşuna bas. Sonra çıkan yere "explorer.exe" yazıp enter tuşuna bas. Şanslısın bilgisayar yanmamış. Bilgisayar açıkken kasa içindeki hiç bir donanım çıkarılmaz ve takılmaz.

Dostum olmuyor,çoğu çözümü denedim. Dediğini yaptım yeniden hata verdi.

Şimdi yaptım kitaplıklar açılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü vs. açıldı mı?
Masaüstü resmim dahil herşey normal. Hata bir süre sonra gidiyor fakat ilk açıldığında kesin olarak veriyor. Anlamadığım başlat menüsü ilk bilgisayarlardaki gibi bembeyaz çok tuhaf. Ve windows blinds programını aktifleştiremiyorum. Hata ara sıra kafasına göre çıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Blinds gibi programları güncellemezseniz Windows güncellemeleri sonrasında bozulabilirler. Anladığım kadarı ile sistem dosyalarınız epey bozulmuş. sfc /scannow komutu ile bozulan sistem dosyalarını onarabilirsiniz ama benim asıl tavsiyem Windows 7'ye elveda deyip temiz bir 8.1 kurmanız:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı