App Store'a Bağlanamama

Testarossa

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2013
Mesajlar
785
Merhaba, arkadaşlar. Dual Boot ile Windows 8.1 ve Mavericks'i Clover ile kullanıyorum. Daha önceki kurulumlarımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım; App Store'a giriş yapamıyorum, "Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin." mesajı alıyorum ve haliyle uygulama da yükleyemiyorum. Biraz araştırdığımda Network.plist dosyasının silinmesi gerektiği gördüm ama o da işe yaramadı. İnternete Asus'un N-10 USB adaptörü ile bağlanıyorum. Konuyla ilgili fikri olan var mıdır?
 
Aynı sorun su anda bendede mevcut. Ethernetle baglanman lazım ilk olarak sanırım ama ben de de etherneti baglayamıyorum. Öyle bı sorun var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma gelmemişti, şu an denedim ve işe yaradı, gerçekten çok teşekkür ederim. :) Bu arada, yazım yanlışlarınızdan ceza verebilirler, isterseniz mesajınızı düzenleyin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı