Boot CD-ROM seçiyorum ama açılmıyor

USB Bellekten atma şansınız var mı ? Yok ise bunu dener misiniz ?

Ben USB ile format atmaya çalıştığımda UEFI ve bir seçenek daha vardı bios ekranının boot menüsünde orda UEFI'yı seçince formatı atabilmiştim sizde CD'niz UEFI ise orayı seçer misiniz ? Emin değilim olacak diyemem çünkü ben USB'den denemiştim.
 
windows7repair1-jpg.16917

Bu her Windows'ta çıkar bir tuşa basmazsan Dvd devreye girmez bir tuşa bas.
 
Kardes benim Pc imde Windows 7 édition familial pro bende Windows 8.1 e gecmek istiyorum USB ile ama remival p la yapiyotum Windows basliyor hardisk ten USB yi goruyorum ama oda hata veriyor key numarasini giremiyorum.ben soyle denedim masa ustunde isletim yani assista la baktim bana 2gb lik Pc in olacak diye mesaj geldi ikinci denemamde yine ayni hatayi aldim bu sefer ddr2 kartlarina baktim 2 tane 512 Mb diyor benim Pc tam 1 gb likmis ondan Kabul etmiylr Pc nin uzerinde yazar sende ona bak belki ondan olmuyor
 
Yanlışınız var gençler. Kaçak olsa da olmasa da senden cd veya dvd den boot etmen için bi tuşa basmanı ister. Bilgisayarını açarken biostan boot etmesini bekleme. Anakartına bağlı boot select ekranına gel. Bir de bu ekran cd-rom u seç.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı