Arma 3 mü Dayz mi Rust mı ?

  • Konuyu başlatan offline
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 12B
O

offline

Ziyaretçi
Arkadaşlar üç oyundan birisini alacağım sizce hangisi alsam? Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Multiplayer için alıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ARMA 3' ü al. Altis Life var çok zevkli, çeşitli meslekleri seçebiliyorsun uyuşturucu kaçakçısı polis vb. gibi. DayZ' a benzeyen Breaking Point modu da var.
 
Üç oyun birbirinden oldukça farklı aslında. Arma 3'e alışman oldukça zaman alacaktır, oldukça güzel bir oyun fakat çok karışık olduğunu söyleyebilirim. DayZ alırsan kendine bir klan bul derim ilk önce. Ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi. Rust tercih etmenin sebebi ise tamamen eğlence olsun, bu üç oyunun hepsini oynadım ama Rust en eğlenceli olanıydı. :)
 
Rust al. Daha zevkli. DayZ'de bir klan çıkıyor ve sana sırf eğlence için işkence ediyorlar. Rust'ta en fazla ölürsün. Hem bende alıyorum. Beraber oynarız :).
 
DayZ almayın. Hayatınızın hatasını yapmış olursunuz. Duvarların için'den geçen zombileri'mi anlatsam. R9 290 Tri-X ile Low ayarlar'da 20,35 Fps aldığımı'mı anlatsam bilemedim. Oyun 1 yıl'dır Alpha sürecin'de ve oyuna yetkililer'den ilgi yok. Rust' a gelicek olursak. Ondada çok hile var diyorlar'dı. Şuanki durumunu bilemiyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı