1600 TL Monitör Hariç Sistem Tavsiyesi

Neden ısrarla ekran kartını kısmaya çalışıyorsunuz? Ve bu i3 takıntısı nedir? Arkadaşlarım önerdiği 4. Nesil taş gibi bir işlemci ve önerdikleri ekran kartı piyadadaki oyunları high-ultra aralığında taşıyabilecek bir kart. R9 280 varken r7 265'e düşürmeyin sistemi, yazık olur.
 
@Napster abi, aranan kan gibi geldin. Helal olsun. Anlatmaya çalışıyorum anlamıyor. Artık arkadaşımız böyle bir sistem istediğini bize kanıtlamaya çalışıyor. Tamam alsın. Daha sonra gelip bu sistem şu oyunu açmıyor derse. Ben ve Technopat sorumlu olmayacaktır. Bunu bilmesini önemle arz ederim.
 
GTX750 den düşük bir ekran kartı. Oyundan oyuna değişiklilik gösteriyor. Hem arkadaşım sendeki bu R7 265 ve 8GB ram takıntısı nedir? Ram günümüz oyunları için yeterli seviye. Ama sen ısrarla ''ben bunu alıcağım ekran kartından kısacağım'' dersen o zaman buraya hiç konu açmadan ve tavsiye istemeden alman daha iyi olurdu. Biz sana güzelini öneriyoruz. Oyunlarda güzel ve yüksek Fps değerleri alman için yardım ediyoruz. Sen gelmişsin bizim önerdiğimiz sistemi beğenmeyip kendi önermiş olduğun sisteme R7 265 koyuyorsun. Tamam ekleyebilirsin ona bişey demiyorum ama o bütçeye bu ekran kartını alman çok yanlış.Ya kendi önerdiğin sistemini ya da bizim önerdiğimiz sistemi al.

Eğer kendi önermiş olduğun sistemi alıp burada ''Ben sistem önerisi konu açtım bana bunu önerdiler hiç bir oyunu açmıyor'' dersen bu durumdan ne ben ne sistem öneren arkadaşlar ne de Technopat sorumlu değildir.
 
Arkadaşlar bütçenize en uygun sistemi önermiş, siz aynı paraya daha "düşük" bir sistem almakta diretiyorsunuz :) ben de sizin için bir sistem toplamıştım fakat beğeneceğinizi sanmıyorum. O yüzden paylaşmıyorum. Kendi sisteminizi alabilirsiniz. Hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı