BF3 Multiplayer PunkBuster Error

Batuhan K.

Hectopat
Katılım
4 Nisan 2014
Mesajlar
664
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dün girebildiğim oyuna bugün giremiyor ne diyor acaba burada ? Yardım edebilir misiniz ? :)

Adsız.png


Beyler yok mu cevap verecek ? :)
 
PunkBuster yazılımını güncelle. Başka sunuculara girebiliyor musun? Oyunu onar, kaldır, yeniden yükle.

-İlgili sorunun oyun ile ilgili bir problemi yok, bu hatada PunkBuster servislerine ulaşılamadığı hatası mevcut. Yada herhangi bir şekilde bu servislerin doğru çalışmadığı belirtilmiş.

-Windows Görev yöneticisi panelinde bulunan hizmetler kısmından "PnkBstrA" adlı servisi durdurunuz. Daha sonra başlatınız. Sonra yeniden başlat butonu ile bu yaptığınız işlemleri tek bir adımda bir daha tekrarlayınız.

-Çalıştır kısmına(eğer windows 8.x sürümlerinden birine sahipseniz metro arayüzünde aratınız) "services.msc" yazıp servis yönetimi penceresini açınız. Buradan PnkBstrA ve PnkBstrB işlemlerinin varlığını kontrol ediniz. Var ise durumunun "Devre Dışı" olmadığını teyit ediniz. Eğer devre dışı ise servisin üstüne sağ tıklayıp özellikler kısmına geçiniz. Buradan otomatik olarak ayarlayıp uygula, tamam işlemini uygulayınız.
PnkBstrB adlı servis aktif olmadığı anlarda görünmez. PnkBstrA adlı işlemin durumunun "Başladı" - "Otomatik" şeklinde görünmesi gerekir.

-Eğer herhangi bir PunkBuster servisi görünmüyor ise BF3'ün kurulu olduğu klasöre giriniz. "pbsvc" adlı programı başlatınız. Sizden yapmak istediğiniz işlemi bir radiobutton ile seçmenizi isteyecek Install/Re-Install seçeneği ile devam edelim. Devamında ilgili yönergeleri takip ederek PunkBuster'ımızı tekrar kuralım.

-Bütün bunlardan sonra bilgiyarınızı yeniden başlatın. Tekrar olamaz ise konu devamına mesaj bırakırsanız ilgilenebiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı