1600 TL - 1700 TL Arası Kasa Toplama

Bahsi geçen sistemde açar. Ama 100 TL daha verip seni daha uzun götürecek bir şey alman daha iyi olur :)
 
Günümüz oyunlarını ikisi de oynatır merak etme bazı oyunlarda ultraya çıkamayabilirsin belki ama highta rahat oynatacağını düşünüyorum. Olay oyunu açmaksa onu her bilgisayar yapar önemli olan akıcı bir şekilde ne kadar kaliteli oynatabildiğidir.
 
Anladım. Klavye mouse set şeklinde incelemek için almıştım. Cooler Master'in yeni oyuncu ekipmanı CM Storm Devastator. Bir bak derim.
 
Adsız.jpg


Eğer geçici olarak kullanabileceğin bir klavye ve mause'un varsa şimdi bu sistemi al daha sonra klavye ve mause alırsın, FX 6300 ısınmasını göz önüne alırsan çok sorun olmaz ama sonradan da bir CPU FAN alırsın ve gözün ultrada değilse bu bilgisayarı 3 yıl rahat kullanırsın.
 
Halla halla daha cpu fan yok. Adam sistem tavsiyesi yapıyor sen bana sabır ver yarabbim. Kardeş bak şimdi bu arada ben önceki konudan :D
Bu ekran kartı sana yeter saten fazla anlamıyorsun pcden. Çok high bağımlısı da değilsin herhalde dvd oynatıcıya gerek yok bence. Çünkü artık herşeyi indiriyoruz he olmaz bana lazım. Dersen sistemi kurduktan sonra para biriktirip alırsın. Kasa iyi soğutması filan fan takma yerleri var herhalde 7 tane olması lazım. Isınma sorunu olcağını sanmıyorum. Olursa takarsın kasam çok iyi olsun dersen 40 tl daha ekle 400r serisini al. Kasanın bende onu alcam soğutması süper.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı