2000 TL'ye sistem toplama

Kardeşim böyle bir şey çıktı ortaya, işlemci seçimine özellikle dikkat ettim ekran kartından tam performans alacaksın ;)



Eki Görüntüle 17514



Sistemler oyun ve render olarak 2 ye ayrılmaz evlat :) O soruyu sordum çünkü arkadaşın özel bir isteği olabilirdi, örneğin grafikler onun için çok önemli olmayabilir ama SSD istiyordur ya da upgrade edilebilir bir sistem kurup sonradan güçlendirecektir vs
Her şey iyi güzel de ram biraz az değil mi? Bence bu sistemi almalısın ve az bir zaman sonra bazı özellikleri upgrade yapmalısın. 2000 TL'ye GTX 770 alıyorsun süper toplama.
 
@Furkan Üner kardeşim anlamadım GTX 770 almam kötü birşey mi yoksa iyi mi ? Birde ileride zaten cafe sektöründe olduğum için haftalık bahşiş alıyorum 2 hafta da upgrade leride tamamlarım o sıkıntı değil benim için, ilginiz için teşekkür ederim.
 
İleride derken hangi özellikleri kardeşim az bilgi verirmisin yada kafandaki sistemi toplayıp buraya atarmısın ileride ona dönük takviye yaparım ama limiti fazla aşmadan olsun mümkünse teşekkürler.
 
Dostum hayırlı uğurlu olsun. Parçaları kendin mi birleştireceksin ? Eğer kendin birleştirirsen kolay mı yoksa zor mu olduğunu söylersen sevinirim :D Ram biraz az.
 
@Progamer arkadaşımızın önerdiği sistemi alıp bir süre sonra Ram, anakart vs. değiştirmelisin. Ayrıca bu sisteme monitör dahil değil. Sende var mı? Monitör de bi 400-500 eder yani. Sistemin parasının çoğunluğunu ekran kartı kapsıyor. Bu nedenle diğer özelliklerden kısmış. Ya dediğim şekilde bunu alıp ileride upgrade yaparsın ya da orta halli bir sistem alırsın her şey dengeli.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı