Apple İphone 5s şarj'ı az gidiyor ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekleme modunu demiyorum tabiki onu dahil ediyorsak isin icine iPhone'nunkide 50 saat olur, ama iPhone kullanmasını bilmeyen birinden bunu anlamasını beklemiyorum. Geçtiğimiz mesajlarda yazdım kullanmasını bilemeyen çizerde, sarjida yetmez.
 
Kardeş, senin karşında saf yok. Sen 3G ve wifi ile 13 saat bekleme süresi al da öp başına koy. Bana da teknoloji dersi vermeye kalkma. Sallanır da bu kadar sallanmaz. Utanmasan, 5s'in şarjı G2'den çok dayanıyor diyeceksin.
@MF Hocam forumda bu kadar uçuk sallamak yasak değil mi? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru düzgün ve bilinçli kullanımda 10 saate kadar gidebilir. Gereksiz uygulama bildirimlerini kapatarak vs. ile bu süreyi uzatabilirsiniz. iPhone'nu bilinçsiz kullandıysanız bu sizin sorununuz. Aynı şey diğer telefonlar için de geçerli.
 
iPhone'da 10 saat ekran süresi aldığınızı mı iddaa ediyorsunuz şimdi?
 
Kardeş, senin karşında saf yok. Sen 3G ve wifi ile 13 saat bekleme süresi al da öp başına koy. Bana da teknoloji dersi vermeye kalkma. Sallanır da bu kadar sallanmaz. Utanmasan, 5s'in şarjı G2'den çok dayanıyor diyeceksin.
@MF Hocam forumda bu kadar uçuk sallamak yasak değil mi? :)

Aksamı bekleyin o zaman size bir fotograf göndereyim, LG, Samsung, Sony çok abartıyorsunuz. Donanımı iyi ama sistemi bes para etmeyen bir sistemi kullanmak sizin seciminiz (her ne kadarda yanlış olsada). [emoji6]
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Bloother Lütfen mesajımı dikkatinizi vererek okur musunuz. 10 saate kadar dedim. iPhone kullanıcısı olarak bana gereksiz gelen özellikleri kapatarak bu sonucu aldım. Ayrıca telefonum Jailbreak'lı ve iPhone 5.
 
Ne yapacaksın? Akşama kadar 3G ile internette sörf mü yapacaksın? Yoksa uçak modunda ekranı açık mı bırakacaksın? Yoksa şarjlı kılıf mı takacaksın? :)

Gereksiz özellik dediklerin nedir? Bluetooth(zaten işe yaramadığından hep kapalı), wifi ve 3G'yi kapat, hareketi azalt, oyun oynama, sadece sayfa çevirerek 10 saat ekran alırsın iphone'da doğru. Bildirimleri saymadım, zaten internet yokken onlar çalışmaz. Telefonda kapatabileceğiniz özellik bile yok adam gibi. G2 ile yarıştırıyorsunuz bir de. iPhone bilmesek yutturacaksınız. Benim çevremde de 5S, 5, 4s, 4 kullananlar var. Hatta benim evimde 2 tane ip4 var. Kendinizi iPhone profesörü mü sanıyorsunuz? Bir tek siz mi biliyorsunuz telefon kullanmayı?

Ben 3000mah bataryalı G2'de sadece wifi kullanarak 10saat ekran süresi alabildim. Ve G2'de en ağır şartlarda en fazla ekran süresi alan kişiyim ben. Bana telefon kullanmayı öğretmeye kalkmazsan sevinirim. :)
 
Son düzenleme:
Güldürdünüz. :) Ben kendime iPhone profesörü demedim ve size de telefon kullanmayı öğretmeye de kalkmadım. Ayrıca kendin de diyorsun : "en ağır şartlarda". Kullanmadığın halde 3G yada Wifi'ye bağlanıp sabah akşam MC5 gibi oyunlar oynarsan zaten 10 saat kullanman imkansız bunu bende biliyorum. Zaten işkence testi yapıp burada iPhone'yi küçük düşürmeniz de bi ayrı zaten.

İnternet olmadan da bildirimler geliyor. O yüzden gereksiz bildirimler, kullanmıyorsan 3G, arkaplan yenilemeyi, Parallax efekti vs. gibi özellikleri kapatırsanız pil süresini uzatabilirsiniz. Bunun dışında işletim sisteminin de önemli rol oynadığını söylemem gerekiyor. Bence düşünerek cevap yazmanınızı öneririm. :)
 
Ben G2'yi ağır şartlarda kullandım, iPhone'u değil. Senin dediğin gibi G2 kullansam zaten 20 saat ekran süresi de alırım. Hatta tam 1 hafta bekleme süresi gördüm internetsiz.
Mesele o değil, uçak modunda 24 saat de kullanırsın. Ama arkadaşın 3g ve wifi ağırlıklı 13 saat kullanıyorum demesi komik. :)
 
Wifi asla kapatmam, kapatırsam 3G açarım hemen. Senkronizasyon daima açık. Arada bir oyun da oynuyorum. Mail, Telegram, Whatsapp, Tapatalk, Chrome, Youtube vs hiçbir şeyden kısmıyorum. Ekran parlaklığı en az %50, gerektiğinde otomatik. Üstelik CloudyG3 custom rom kullanıyorum. Bu ekran süresini bu şekilde hangi telefonda görebilirsin sen söyle..
uploadfromtaptalk1408783366054.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı