Youtuber Olmak İçin Neleri Bilmem Lazım ?

Ama 2D güzel olabilir diye düşündüm. Çünkü online oyunlar bile çıktı. Team Fortlress benzeri oyunlar HardTime falan eğlenceli olanlar vardır aralarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi tarzını oluşturman yeterli. Bizim arkadaşlarla kanalımız vardı. 7 kişiydik. Şimdi sayımız 6'e düştü. Saçma sapan olaylar oldu ve kanal sıfırlandı. Pazar günü arkadaşımın Çanakkale'den dönmesiyle videolara başlayacağız. Donanımın konusuna gelirsek yeni bir ekran kartı almalısın. 325 tl ayırabilirsen Radeon R7 260X var. Sana yeterli olacaktır. Eğer bilgisayarın çok ses yapıyorsa Audacity adlı programı kullanarak sesini temizleyebilirsin. Güzel bir mikrofonun olmalı önce. Eğer facecam görüntüsü de koyacaksan iyi bir kamera ve arkaplana da ihtiyacın var. Video birleştirme vs. için Camtasia Studio kullanabilirsin. Yeni başlayan bir kanal aslında intro gereksinimi duymaz. Ancak yaparım diyorsan güzel olur.
 
Camtasia kolay zaten, onu her zaman kullanırım. After Effect programı ile intro yaparım, bi kitleye ulaşana kadar FaceCam görüntüsü koymam. Ama benim kendi ekran kartım çok da kötü değil. Yani onun fanını 30 -35 liraymış onu alırım. O bana yetiyor aslında. The Stomping Land oyunu az kasar bende normalde...

Not:Kullandığım Programlar

Camtasia Studio 8
Fraps
Adobe Photoshop CS6 TR
Audacity
After Effect

Bunlar bana yeterince yardımcı oluyor. Mikrofonum profosyonel bir şey değil ama kötü de değil. Ben şu an internette araştırdım az 2D oyunları. Şu oyunlar güzel geldi:

Castle Crashers
Limbo
Shank and Shank2
One Chance
Hard Time
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CamTasia Kolay Zaten Onu Herzaman Kullanırım After Effect Programı İle İntro Yaparım Bi Kitleye Ulaşana Kadar FaceCam Görüntüsü koymam Ama Benim Kendi Ekran Kartım Çokta Kötü Deil Yani Onun Fanını 30 -35 Liraymış Onu Alırım O Bana Yetiyo Aslında The Stomping Land Oyunu Az Kasar Bende Normalde..
Not:Kullandığım Programlar

Camtasia Studio 8
Fraps
Adobe_Photoshop_CS6 TR
Audacity
After Effect

Bunlar Bana Yeterince Yardımcı Oluyo Mikrofonum Profosyonel Bişey Deil Ama Kötüde Deil Ben Şuan İnternette Araştırdım Az 2D Oyunları Şu Oyunlar Güzel Geldi...

Castle Crashers

Limbo

Shank and Shank2

One Chance

Hard Time
Güzel o zaman. Ancak ekran kartının tamiri bitince mutlaka daha gelişmiş oyunlara da geçmelisin. Söylediğim gibi Audacity programını indir ve dene. Profesyonel bir mikrofon kullanıyorsun gibi çıkıyor sesin. Cızırtı vs. hiç gelmiyor. Photoshop da kullanmalısın. Kapak fotoğrafları vs. için çok işe yarayacaktır. Az önce kanalım için fligran yaptım mesela. Bir de yorumları vs. okumayı ve videoların sonunda "Beğenmeyi, Abone olmayı ve paylaşmayı lütfen unutmayın!" demeyi unutma. :)
 
Sağol önerilerin için. Zaten ben Audacit'yi kullanıyorum. Photoshop'ta da CS6 kullanıyorum. Şimdi kanal için bi isim önerebilir misin? İlk 2D, sonra normallere geçicem. Fakat aklıma hiç isim gelmiyor. Şu ana kadar bana en zor şey kanal ismi oldu :D

Şimdilik oynayacağım oyunları biriktirdim. Şimdilik güzel bir arşiv oldu. Hepsini seri olarak çekicem.

  • Castle Crashers
  • Limbo
  • Shank and Shank2
  • One Chance
  • Hard Time
  • Minecraft 2D
  • The Expendabros
  • Exodus
  • BroForce
  • Reaper - Tale of a Pale Swordsman
  • Craft The World
  • Knock-knock (Tek Korku Oyunu)
  • Gang Garrison
  • The Fancy Pants Adventures
  • The Cave
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm işte zamanla öğreneceğiz onu sanırım.

Peki bana bi kanal ismi önerebilir misiniz ?
Videolarım felan ne çekeceğimi anlattım zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı