Windows Defender çalışmıyor, Hata kodu: 0x80070422

lowkeyidontexist

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2014
Mesajlar
489
Eset arada yaptığı güncellemeler vesayire nedense fazla CPU yiyordu ve bir arkadaşım onu kaldırıp Windows Defender kurmamı önerdi, denemek istedim ancak yaklaşık 1 aydır virüs programım yok ve bu hatayı hiç bir şekilde çözemedim. Şu şekilde bir hata alıyorum ve "Destek bilgisi" butonuna tıkladığımda; Hata kodu: 0x80070422 yazıyor. Windows'un kendi destek sitesinden baktım, forumlardaki her türlü çözümü denedim ancak ne yazık ki olmadı. Windows'un kendi sitesinde ise Windows Defender'i elle güncellemem yazıyordu. Elle güncellemek için gerekli dosyayı indirdim ancak dosyaya tıkladığımda hiç bir şey olmuyor, olmadı. Windows Update her zaman açık, her zaman uyarı geldiğinde de gerekli güncellemeyi yaptım. Şu aralar bir sorunla karşılaştım onu ayrı bir konu olarak açacağım.
Screenshot_326.png


Not: Windows Defender offline programını flashıma yazdırdım ve boot ettim. Yüklerken bir hatayla karşılaştı, hata notunu hatırlamıyorum.
 
Arama kısmına services.msc yaz Services kısmına gir orada Windows Defender açık mı bak değilse aç ve otomatiki seç.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı