Amd Oyun Kampanyası

Bana ertesi gün yollamışlardı. Hatta, gece 00:30 gibi yollamıştım, 11:00 gibi geri dönüş yapmışlardı. Şu aralar biraz geç dönüyorlar sanki, birkaç kişi öyle diyordu; ama haftasonuna kadar yollarlar büyük ihtimalle.
 
Evet o. Fatura üzerinde de yazıyor olması lazım hatta. Zaten seri numarası ve fatura bilgilerini doğru şekilde yolladıysan geri dönüşleri daha hızlı olacaktır mutlaka. Umarım bir an önce alırsın kodunu. Oyunlar azaldı gerçi; ama iyiler var hala. Benim tavsiyem Sniper Elite 3 ve Sleeping Dogs'u kesinlikle al. 3. oyun için de, yarış oyunu istiyorsan Dirt 3, istemiyorsan Just Cause 2 veya Murdered: Soul Suspect alabilirsin.
 
Son düzenleme:
Şahsen bana 15 gün dönüş yapılmayınca yeni bir e posta ile mesaj attım, ertesi gün dönüş yapıldı. Just Cause 2 ve Sniper Elite 3 aldım.
 
Dayanamadım ve şimdi tekrar mail yolladım :D. Umarım 15 gün gibi uzun süre olmaz da, kod yanmaz. Eğer gelirse de Sniper Elite 3 ve Dirt 3 düşünüyorum sonuçta online oynanabiliyor, 3. oyun içinse Sleeping Dogs diyorum ama tam kararımı veremedim.
 
Sleeping Dogs alırsan pişman olmayacağını düşünüyorum. Ben Thief, Sniper Elite 3 ve Shogun Total War 2 alacaktım. Shogun tükendiği için 3. oyun olarak Sleeping Dogs alayım bari dedim, deli gibi oynadım sonrasında. :D En çok oynadığım oyunlardan oldu. Zaten seçenek kısıtlı olduğu için en mantıklısı Sleeping Dogs bence. Murdered: Soul Suspect, film tadında diyorlar, o yüzden değmez diye düşünüp almamıştım. Just Cause 2 var diğer oyunlardan değebilecek olan; ama Sleeping Dogs daha iyidir ya yine de. Hikayesi, oynanışı, müzikleri, dövüşleri falan çok hoşuma gitti benim. GTA tarzını seviyorsan kaçırma bence.
 
Yani o güzel oyun olduğunu biliyorum ama bir de Dark Siders 2 var. Hem daha pahalı hem de Sleeping Dogs indirim günlerinde gerçekten ucuz oluyor o zaman da alma imkanım var. Dark Siders indiriğime girdiğinde çok da ucuz olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı