NFS The Run veya NFS The Rivals

Evet var, görüntü kalitesi mükemmel. Araçların detayları çok güzel ve hoş. Zira FrostBite 3 motorunu kullanıyor Rivals. Bence her iki oyunu torrentten indir hangisi hoşuna giderse onu satın al. Ama benden demesi alacağın oyun kesinlikle Rivals olacak. :)
Torrenttan indirdikten sonra satın almaya niye gerek duyuyorsun anlamadım? Şimdi The Run indirdim. Rivals'i de sonra indiririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana şunu sonuna kadar izlemeni tavsiye ediyorum. O zaman anlarsın ne demek istediğimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Rivals 2013'te çıktı Run 2009'da. Tabi ki de Rivals diyorum ben. Zira hem yeni oyun, haritaları güncel ve gayet zevkli bir oynanışı var. Bendeki The Run korsan olmasına rağmen Origin onu orijinal gibi görüyor. Hatta oyun içi eklentisi bile çalışıyor. :D The Run biraz daha sinematiği bol olan, yaklaşık 5.000 KM'lik yolu yarışları geçerek bitirttiriyor. Yani Free Run özelliği yok. Sürekli bir hikaye içindesin.
Yanlışınız var. The Run 2011'de çıktı. 2009'da Shift çıktı.
 
Arada fazla fark yok dostum. 2009 ile 2011 arasında grafiksel bir devrim yok. Ben aklımda kalan rakamı yazmıştım. Uyardığın için sağ ol. :)
Önemli değil :) Bu arada ben de önerimi yapayım. Ben The Run derim. Çünkü "film gibi oyun". Bazı ara sahnelerde hareketleri sen yapıyorsun ki bu da adeta bir adrenalin patlaması. Grafikler de güzel. Özellikle sürüş dinamiği oldukça gerçekçi. Araba seçeneği de bol. Ben iki oyunu da bitirdim. Ve The Run'dan daha keyif aldığımı söyleyebilirim :)
 
Arkadaşım,
Hikaye bakımından The Run almanı öneririm hikayesi güzel.
Rivals oynamadım bilemiyorum. Ama grafik açısından bir fark yok ben göremedim. Sistemin kaldırıyorsa The Run al ;)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı