IPS Monitör tavsiyesi

jamesharden

Hectopat
Katılım
22 Mart 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Geçenlerde aldığım 32" led tv parlak ekran olduğundan ve yansımalardan dolayı gündüz film-dizi izlemek pek iyi olmuyor. Onun için mat ekran bir IPS Monitör bakıyorum. Maksimum bütçe 600 TL. Almadan önce tavsiyelerinizi duymak isterim.
Mat ekran ve IPS olması haricinde diğer istediğim özellikler FULL HD olması ve HDMI bağlantısı olması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar Bu yeterlidir diye umuyorum. HDMI girişi mevcut değil akabinde zaten bir hoparlör mevcut olmadığından bir haylı gereksiz olurdu. HDMI ile görüntü farkı yok. Harici bir hoparlör'e bağlayıp kullanırsınız. Zaten monitörlerin hoparlörleri iyi değildir.
 
ASUS VX239H güzel ama hoparlörleri az ses verecektir çünkü 2 adet 1Watt'lık hoparlör mevcut. O yüzden iyi ses almak istiyorsan 5Watt'lık 1+1 hoparlör al yanında. Yada Kulaklıkla da dinleyebilirsin.
 

Aslında fiyatı daha uygunmuş ama ASUS VX239H'nin çerçevesi vs. görüntü olarak daha hoş. Asıl amacım dizi-film izlemek olacağından bir de default görüntü ayarlarının iyi olmasını istiyorum. Kendim çeşitli denemelerle en iyi ayarı aramak istemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı