Vodafone' un internet hızı nasıldır?

Zaten geliyor size gelirse bizede gelir ne demek ? Bütün Türkiye'ye aynı anda getirir Turkcell ve yine Avea onu taklit eder Vodafone uluslararası olduğu için oda aynı anda getirir.
1 mb/sn neyimize yetmiyorki ? 4g gelse nolcak, birşey indirirsen değişir ama zaten en fazla aldığımız 2 gb paket. İndirsen bitcek :D
 
Hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum : Avea içlerinde en iyi çekeni ve hızlısı. Vodafone ile Avea'nın arasında fark yok denecek kadar az. Turkcell nere gittiysem çekmiyor arkadaş çekmiyor.
 
Hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum : Avea içlerinde en iyi çekeni ve hızlısı. Vodafone ile Avea'nın arasında fark yok denecek kadar az. Turkcell nere gittiysem çekmiyor arkadaş çekmiyor.
Sana karşılık olarak da ben Avea hiçbir yerde çekmiyor diyorum. Evimde sadece cama yapışırsam çekiyor. Babamın hattı Vodafone ve evin heryerinde çekiyor. Evim İstanbul/Avcılar merkezde.
 
Kullancağın bölgede vodafone kullanan birinden rica et ve hız ölçümü yapsın sonuca göre karar ver.Benim bulunduğum bölgede vodafone mobil de sıkıntı var fazla çekmiyor ama baz istasyonuna yakın isen mükemmel çekiyor 22-23MBPS çektiğini kendim test ettim.Bende turkcell e geçecektim sozleşmem haftasonu doluyor diye baktım hem çok pahalı hemde konuşma dk az.Kullandığım tarife Red Classic şimdi meçbur Red Small a heçicem.Telefonla çok kunuşan biri isen geç vodafone red tarifelerine rahatına bak karşısı da vodafone lu ise dk dahi gitmiyor ücretsiz.
 
Ben Vodafone FreeZone (Faturasız) kullanıyorum. Denizli Merkez'de yaşıyorum. İndirme hızım 7.2 MB'ye dayandı. Hat gerçekten iyi çeken bir yer bulursa aşırı derece yardırıyor denebilir.
Kullandığım tarife ''Esnek Spotify 2 GB'': 500 DK, 5000 SMS, 2 GB İnternet 24 TL ödüyorum.
Vodafone bir öğrenci olarak her zaman tercihim kalacaktır. 7.2 MB hız, mobil internet için hiç te düşük bir rakam değil. Özellikle Türkiye koşullarında.
(Evimdeki internet hattım ADSL, 900 KB zor görüyor. :D )
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı