950 TL Telefon Tavsiyesi

kilicbarann

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2014
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
950 TL'ye kadar bütçem var. Aklımdaki telefonlar T50 ve Zenfone 5. Ama Zenfone 5 çok büyük diyorlar S4 le yanyana gelmiş bir fotoğrafını gördüm baya büyük bir telefon olarak duruyor. O yüzden biraz karamsar kaldım. T50 de hafıza artırılamıyor. 1 GB. Discovery 2 almayı düşünmüyorum hem S5'e benziyor hem kamerası berbat.

Sizin önerileriniz neler?
 
T50 de güzel bir telefon aslında ama Discovery 2 donanımsal olarak daha iyi galiba. S5'e benzediği doğru kamerasına da kötü diyorlar. Söz sende.
 
Discovery 2 tavsiye etmem. Zenfone alınabilir. Ama T50 de alınabilir.
1-T50 işlemci çekirdeği olarak daha üstün.
2-Zenfone ram olarak daha üstün.
3-Discovery 2 tavsiye etmiyorum. MTK barındırması en büyük eksiği bence. Ayrıca kamerası 13 mp olmasına rağmen çok kötü dediğin gibi.
Seçmek sana kalmış. Ama seçimlerin arasında T50 ve Zenfone'u göz önüne almalısın.
 
Asus zenfone5-6 gayet iyi gibi görünüyor. Asus zenfone 5 yanılmıyorsam 5inc ekrana sahip. Çok büyük değil. Turkcell T50'de fena değil. Ama biraz daha bütçe arttırabilirsen LG G2 veya Sony Xperia Z1 compact düşünebilirsin.
 
Bütçenizi arttırıp LG G2 almanızı öneriyorum. Eğer arttırmazsanız da tavsiyem Zenfone 5 almanız yönünde. Asus düşük fiyata iyi bir telefon sundu piyasaya. Eğer hoşunuza gitmez ise Galaxy Grand 2'ye de bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı