İphone5 ve 5s Tuş kilidi sesi gelme sorunu var servise göndereyim mi?

gsenesgs1923

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2014
Mesajlar
508
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaslar. Benim telefonda tus kilidinde ses gelme sorunu var. Garantiye yollayıp değiştireceğim ama bi yer de bişey okumuştum. Bu değişime gelen tüm telefonlara yeni kasa koyup bi de yeni imei numarası ekleyip değişime bu telefonları verıyorlarmış. Bu doğru mudur yoksa normal satılan telefonlardan mı verıyorlar değişime?
Not:Baskasının telefonun imei ve kasa değiştirip veriliyormuş, bizimkini değistirip geri bize değil yanlıs anlasılmasında.
Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim kararsız kaldım şimdi değiştirsem mi değişitirmesem mi diye?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhonedo'nun bununla ilgili bir videosu var. Bulursam link atarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kardeşim bende 5s vardı, yolladım 23 gün oldu, değişim olucak dediler henüz gelmedi gelince bildiricem size.
 
Kardeşim mümkünse Apple Store git çok yardımcı oluyorlar.

Sakın servise gönderme benim sağlam yerlerini bozup geri gönderdiler.

Bir de ayarlar> sesler bölümünün en altında kilit sesleri yazıyor orayı da bi' kontrol et
fotoğraf 1.PNG
 
Bildiğim kadarıyla şöyle oluyor. Zorlu Center'daki Apple'den aldıysanız ne şahane, değilse de sorun olmaz diye düşünüyorum. İşlem şu, siz şubeyi arayıp randevu alıyorsunuz, orada özel bir kalem ile kontrol ediyorlar, daha önce hiç telefonunuzu değiştirmediyseniz size yenisini hemen teslim ediyorlar. Bu kadar ilgili olmalarının sebebi bilinen bir sorun olması.
 
Açıkçası ben Apple Store'dan almadım telefonumu ama yardımcı oldular. Fakat faturasıyla birlikte gitmek gerekiyor.
 
Telefonum Her şeyi Türkçeydi Kutusu felan ben ankarada oturuyorum Media MRK tan almıştım telefonu burdan Zorlu kenterdan randevu alsam telefonu kargoyla göndersem olurmu ki ?
 
apple.com/tr/zorlucenter adresinden genüs bar seçerek randevu alın telefonu elden teslim edilmesi gerekiyor sadece telefonu getirmeniz yeterli fatura falan gerek yok aynı gün değişim yapılıyor
 
Telefonun garantis firmasının yerine gittim bana telefonda bişey yok dediler telefonu göndeririz orayı sadece tamir edilir dediler. Kafam karıstı iyice halbuki telefonu salladığım zaman oynama sesi geliyor direk appel'a mı basvursam ki ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı