S3 Mini Cihaza Root Erişim Programı Tavsiyesi

MC@HACKER

Kilopat
Katılım
7 Mayıs 2013
Mesajlar
544
Makaleler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar telefonuma vroot ile güzel root attım ve rootchecker ile kontrol ettim. Root sonrasında gereksiz reklam ve çince uygulamalar geldi. Telefona factory reset attım ve kinguser ile root erişimi verildiğini gördüm. Avast mobile security virüs olarak algıladı ve bir şekilde telefondan kazıdı bende supersu ve superuser programlarına baktım. Supersu su kodunun güncellenmesi gerekiyor diyor ve devam deyim normal seçeneğini seçtikten sonra öylece kalıyor. Superuser ise rootlu program açtığımda program çalışıyor ama root izni verip vermediğini anlamak için programa girip uygulamalara bakıyorum rootlu uygulama görünmüyor. Sizden ricam bana bir root erişim programı tavsiyesinde bulunmanız ve apk yada play linki olarak paylaşmanızı istiyorum.

Kaba bir şekilde açıklarsak sorunsuz çalışacak bir root erişim programı istiyorum.
kZz4lq.jpg
 
Stock ROM'a dön tamamıyla. Düzgün bir Root yöntemi ile rootla önce. SuperSU kullanabilirsin.
Zaten stock rom kullanıyorum kinguser, vroot ile gelen çince bir uygulama ve avast onu virüs olarak gördü ve sildi. Bende root erişimi veren program arayışındayım ama pin kilidi konabilen superuser buldum su kodu ikilemesinin güncellenmesi gerekiyor diyor. Kur deyince superuser kuruluyor diyor. Bu arada vroot çakma ve orjinal telefonlar için güzel bir root programıdır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı