Turkcell T50 İlk Güncellemesini Aldı

turkcell-t50-guncelleme-1-png.16066

Turkcell’in 9 Temmuz’da satışa sunduğu yeni telefonu Turkcell T50 ilk güncellemesini aldı. İşte Turkcel T50′nin ilk güncellemesinin detayları.

Türkiye’nin ilk operatör markaklı 4G LTE destekli akıllı telefonu olarak 9 Temmuz’da raflarda yerini alan Turkcell T50 sunduğu fiyat/performans oranıyla ülkemizdeki akıllı telefon pazarında rekabetin artmasına sebep oldu. 5 inç 1280 x 720 piksel HD ekran paneli, 1.2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM, 16 GB dahili depolama, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 2300 mAh bataryaya sahip olan Turkcell T50‘yi Android işletim sisteminin son sürümü olan Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle kullanıcılarla buluşturan Turkcell, T50 için ilk güncellemeyi yayınladı.

Turkcell T50′nin derleme numarasını B14′ten B17′ye yükselten güncelleme 98.05 MB büyüklüğünde. Turkcell T50′nin performansında genel bir artış sağlayan güncelleme B14 sürümünde yer alan bazı küçük hataların giderilmesini sağlıyor. Turkcell T50 için OTA yoluyla dağıtılan güncellemenin telefonunuza yüklemek için Yazılım Güncelleme uygulamasından “Çevrimiçi güncelleme” yapmanız gerekmektedir. Güncelleme yaptığınızda kişiler, mesajlar, müzikler, fotoğraflar gibi kişisel verileri korunur.

Turkcell T50 için yayınlanan ilk güncellemeyi yüklemek istediğinizde güncelelme paketi yoğunluktan dolayı %71 ve %75′de takılıyorsa gün içerinde Turkcell serverlarından uygulamayı tekrardan yüklemeyi deneyiniz.

Kaynak: Turkcell T50 İlk Güncellemesini Aldı - Android Canavarı

  1. Güncelleme (15/08/2014 19:05)

    Turkcell T50 için dağıtılan güncellemede serverlarda yaşanan yoğunluktan dolayı kullanıcıların çoğu %71 ve %75′de takılma yaşadıklarını belirtiyor. Serverlarda yapılan güncelleme sonrası bu sorundan kurtulmak için aşağıdaki adımları izleyerek Turkcell T50 B17 güncellemesini telefonunuza kurabilirsiniz.Turkcell T50 Güncelleme

    Menüden Ayarlar/ Uygulamalar/Tümü sayfasına açın.
    Tüm uygulamalar sayfasında yer alan Yazılım Güncelleme uygulamasını seçerek “Durdurmaya Zorla” ve “Verileri Temizle” seçeneklerini sırasıyla yapın.
    Menüden tekrardan Yazılım Güncelleme uygulamasını açıp “Çevrimiçi güncelleme” seçeneğiyle uygulamayı cihazınıza yükleyin.

    Turkcell T50 B17 GüncellemesiTurkcell T50 için dağıtılan B17 güncellemesinde yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi performans iyileştirmeleri yer alıyor. Ayrıca Turkcell arayüzde yer alan kart ekranında Facebook sekmesi kaldırılarak yerine Turkcell Akıllı Depo yerleştirilmiş. Kart ekranı ayarlarına navigasyon butonlarından en sağda yer alan menü çoklu görev butonuna basarak ulaşabilirsiniz.
turkcell-t50-guncelleme-1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@tahayusuf23 @Murat Koç

Güncelleme Yapamayanlar Menüden Ayarlar/ Uygulamalar/Tümü sayfasına açın.

Tüm uygulamalar sayfasında yer alan Yazılım Güncelleme uygulamasını seçerek “Durdurmaya Zorla” ve “Verileri Temizle” seçeneklerini sırasıyla yapın.

Menüden tekrardan Yazılım Güncelleme uygulamasını açıp “Çevrimiçi güncelleme” seçeneğiyle uygulamayı cihazınıza yükleyin.

Olursa haber ver.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı