1500 TL ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

Batu Yılmaz

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
44
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese selamlar,

Vatan Bilgisayar'dan sadece oyun oynamak amaçlı sistem toplamak istiyorum. Kime sorsam birbirinden çok farklı sistemler topluyor. Netice de kafam çok karıştı. 1000 TL bütçe var. Eğer değecek ise maksimum 1500 TL'ye çıkabilirim. 1500 TL'ye an itibari ile en yeni ve en performanslı oyun sistemini toplayabilecek var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İleride 4GB ram takviyesi ile çok daha iyi olur. :) Toplam 1533 TL.

Adsız11a.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2014-08-07-18-09-46.png


Al kardesim. İstersen işlemciyi AMD Fx 6300 alabilirsiniz. Tabi onunla beraber anakarti da değiştirmeniz lazim. Güç kaynagi yetmeyebilir. Vatan'da ki arkadaşlara sorup alirsaniz daha iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkate alıp yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Bu bütçeye alınacak ekran kartında hemen hemen herkes hem fikir. Fakat anakart ve işlemci konusunda yine herkes farklı bir görüşte. O konuda yine kafam karıştı maalesef. :( Anakart ve işlemci AMD mi olacak Intel mi? Vallaha ortak bir noktada buluşabilsek keşke. Ne yapmalıyım sizce? :vaybe:

Ve sizin Vatan'dan SS alıp attığınız sistemdeki parçalara ben Vatana girip bakınca hepsi daha pahalı gözüküyor. Bu neden ve nasıl oluyor acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi al rahat et. 1588 TL tuttu. Şimdiden hayırlı olsun.

upload_2014-8-29_9-17-5.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun ağırlıklı bir sistem kurmayı düşünüyorsan ben i3 işlemcileri kullanmanı tavsiye etmem. AMD Fx 6300 takılı olan sistemler senin için çok daha iyi bir tercih olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
FX 6300 = i3 4150 aralarında bir fark yok. OC yapmayı bilen FX 6300 alır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı